Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisanstan sınava girenler kaç net bekliyorsunuz?

Genel Yetenek 27 D 2 Y , Genel Kultur 16 D 2 Y 86.874 cikiyor hesaplamada

arkadaşlar sınav kolay kolay diyor da millet hani neresi kolay, yüzde 90 nı yine 2016 daki gibi netler ortalama aynı gözüküyor
demek ki çokta kolay değilmiş

Bir sorum olacaktı. Benim de 48 netim var bölümüm gaz tesisatı ve teknolojisi .Acaba bu bölümden daha önce atama oldu mu

1 kişi atanmış senin bölümden. Benim bölümden hiç kadro açılmıyor

Teşekkür ederim arkadaşım. Senin bölümün ne peki

Insallah puanlar düşer de atanmalar rahat olur.

ön lisans ekpss sonuçlarınızı paylaşırmısınız

merhaba sonuçların açıklanmasına saatler kaldı ön lisans mezunları bölumu ıle beraber puanını açıklayabıilir mi bu başlık altında öğrenir öğrenmez herkes kendi bölümünden az çok fikri olur :eek:

Sınav tam olarak saat kaçta açıklanacak?

Sınav sorularının cevapları açıklandığı gün sıcağı sıcağına yaptığım hesaplamada şöyle bir sonuç çıkmıştı.

GY: 24D 1Y 5B
GK: 21 6Y 4B

Verdiğin siteden hesapladım çıkan sonucu direkt kopyalıyorum.

Genel Yetenek: 23.75 net
Genel Kültür: 19.5 net
EKPSSP2: 87,625

Umarım bir aksilik çıkmaz ve artık bir an önce açıklanır şu sınav. Bugün 17'si açıklanan tarihlere göre bugün yarın açıklanacaktır.

Suret bilemiyorum o kadar ÖSYM koordinasyon merkezinde çalışmıyorum maalesef :) Sınav başvuruları belli olduğunda başvuru geç başvuru sınav tarihi açıklanma tarihi yerleştirme tarihleri falan yazan bir tablomsu görsel vardı orada 17 Mayıs diyordu.

bende geceden bu yana kac sefer bakıorum acıklanacak dıye umudum buyuk cunku cok guzel gectı sınav kolaydı fazla calısmadım ılk defa gırdım bır kamu kurumunda ıscı olarak calısıyorum taserondan kadro aldık ama memur gıbısı yoktur cok fazla calısmadan 43.75 net yaptım toplam

sınav acıklandı haberınız olsun..:) 85,150 aldım :)

ESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi1214
Genel Kültür Testi189
EKPSSP2 Puanı69,45343
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası5599
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı12652

Üst Alt