Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisanstan sınava girenler kaç net bekliyorsunuz?

Mat çok evet, ekpss puan hesaplama diye bir siteden yaptım. Senin kaç çıkdı puan

GY(d:17-y:3) GK(d:25-y:2)...85,5 çıkıyor

33 doğru kaç puan gelir tahminen arkadaşlar

76,85 2.ci veya 3.cü tercihte atanır miyim sizce ?

NayKoL inşallah müjeli haber gelir alımlar her zaman ki gibi olursa ilk atamada bile gidersin ama şu anda ilk atama zor, ikinci atamada olabilir ama işte alıma bağlı
bimerden vs yazmaya devam kadro artırılsın diye durmak yok hocam

Standart sapmadan +puan maksimum ne kadar geliyor arkadaşlar?

80 çıktı ama önlisans gene atamıcaz bu alımlar sayesinde galiba

İnşallah hocam kadro sayısı ne kadar arttırırsak iyidir. 70-68 olan arkadaşlarımda şansı olsun atansınlar.

Arkadaşlar karamsarlığa kapılmayın en son EKPSS önlisans 72 ile kapattı alımlar az olsa bile en fazla 2-3 puan oynar 75 ve üzeri alan arkadaşlar bence İNŞALLAH son alıma kadar atanır. Benimde 79 Falan çıkıyor bakalım Hayırlısı hakkımızda

Ekpss 2018 iklimlendirme teknikerleri

Sınavlar nasıl geçti

2017 1 e kpss onlısans atananlar hayırlısı onlısans 68 balıkesır teknıker 66 ıstanbul hasta bakıcı 64 kırklarelı teknıker 70 kutahya teknıker 71 antalya teknıker 70 bolu teknıker 70 sanlıurfa teknıker 58 yozgat teknıker

80 çıktı. (Büro yönetimi yönetici asistanlığı)

Skolyoz23

GY: 24D 1Y 5B
GK: 21 6Y 4B

Verdiğin siteden hesapladım çıkan sonucu direkt kopyalıyorum.

Genel Yetenek: 23.75 net
Genel Kültür: 19.5 net
EKPSSP2: 87,625

Bnmde 77 küsürlü bisey çıkıyo hic çalışmayınca bu oadar oluyo neyse bu sinavdan bize bisey çıkmaz herhalde 2 sene sonra çalışıp girelim bizde yapcak bişi yok atananlara hayirli olsun simdiden bnm gibi bekleyenler de cok takmayin be dünyanın sonu degil Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun eyvallah

makine mezunu ben varım 85 civarı beklıyorum nasıl geçti sınavın ? ilk defa mı girdiniz sizde ?

26 net 75 puan civarı bekliyorum bilg.prog. mezunuyum alan kadrosu gelmez gibi

Bilgisayar Programcısıyım.. 2016’da son 4 ay çalışıp 84puan ile atandım.. Bu sene hiç çalışmadan girdim.. Genel Yetenek 25/4 Genel Kültür 21/9.. 43 netim var..

Ayıptır sorması neden bir daha girdiniz? İl değiştirmek için mi yoksa işi mi beğenmediniz?

Kardeşim sınavı sırf girmek için girdim başka amacım yok..

Arkadaşlar merhaba.

Adalet Önlisanstan atanabilmek için tahminen minimum kaç puan bırakabilirsek şansımız olur?

Ekpss 2018 Genel Fikir Paylaşımı

Ekpss 2018 genel olarak tüm fikirler, öneriler, alınan netler, puan hesaplama yöntemleri, tahmini puanlar, verilen kadronun azlığı, geçmiş yıllarda giren arkadaşların tecrübeleri 17 mayıs a kadar burada toplansın istedim.

Ben ekpss ye 2018 de ilk defa girdim. Burada yazılanlar sayesinde hergün duygudan duyguya geçiyorum.
2016 ya bakarak ; verilen kadro yarıya inmiş ve giren sayısı neredeyse iki katına çıkmış.

Türkçe 14 doğru 1 yanlış
Matematik 15 doğru
Genel kültür 14-15 net arası gelir
Önlisans dan girdim

Üst Alt