Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans zihinsel grubundan sınava girecekler buraya.

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Önlisanstan zihinsel den giricek arkadaşlar bu forumun altında toplanın.

pekı zıhınsel nedır arkadas anlamadım gıttı hıc bır pısıkıyatrı hastalıgı zıhınsele gırmıyor ıyıde kımler gırebılıyor zıhınselee

İq yani mental kapasitesi %80 in altında olan kişiler

bendede bu sırun var ama doktor ondan raport vermıyor anlama becerme zorluıgum var

elsina 92 zihinselden girmıyorsun ama burda zıhınselden gırenler dıye konu açıyorsun.paranoya sen zıhınselden gırme peşindesın ben 10 yıl tedavı gördum hastanede yattım gene zıhınselden sokmadılar şaka gıbısınız ya kızmayın ama lafım sana deyıl paranoya sanırım zıhınselden gırmıyorum dıyor ama burda tek zıhınselden gıren elsına galıba...

Genel içinde açtım işitme içinde açacagm haddini bilde knş gerzeklik yapma

ben zihinselden girmiyorum pasinli elsina hanıma şaka yaptım sadece işin gerçegi şaka bir yana elsina hanım zihinselden girmesi lazım mental kapasite var oda zihinsele giriyor yigidi öldür hakkını yeme

ya kardeşim basıt düşünmeyelım ..zıhınselden gırenler yanı zeka duzeyı yuzde seksenden aşagı olan dıyor bunun içinde yuzde 10 zekaya sahıp gerı zekada olabılır .yuzde 79 zekayasahıp hemen hemen eşit zekaya sahıp ınsanlarda olabılır.bazı hastalıkları zeka kaybettırdıyını düşünüp bır kaç test çözdürererek degerlendırebılırler .bu iş doktorların işi bır haksızlık oluyorsa o vebala onlar gırer zaten.bakıyorum bırı dıyor sırada beklıyorduk yanımdakı engellılere baktım görunen engelı yok .kım kımın içini kalbını ruhunu bılebılır.bırakıp bu işlerı sınava çalışmaya baksın insanlar.elsinaya gelınce ayıp deyıl zıhınselden gırebılır.yazabılırde yalnız daha once bana bır çatmıştı boş duracagınıza unuversıte bıtırın .okumayıp yok hızmetlı olunca zor gelıyor dıye aglanıyoprsunuz demiştı bana bu yuzden espiri olsun dıye takıldım .yoksa hepımız arkadaş sayılırız burda saygılarımla...

Hepimiz engelliyiz burada ama ilginçtir engelliler bile birbirilerini engelli diye aşağılamaya çalışıyorlar ya da engel türü farklı söylendi diye agresifleşebiliyorlar. Bunu da görmüş olduk

olur elsına hanım kırılmayın.şaka yaptım...

Arkadaşım Aile be sosyal hizmetler memurlar hata yapabiliyor adam zihinsel değil zihinsel yazabiliyor o yapmasa ösym memurları yapabiliyor bence adil olması yönünden ösym sağlık heyeti raporları zihinsem kategoriden girecekler yönünde incelesin ve zihinsel yani mental retardasyon yazmayıp zihinsel olarak gireceklerinkini genel engelli kateogorisine alsın yoksa biz 70 bile zor alıriken onlar zihinsel olmadığı halde 100 alır ve atanır bimerden konuyu yazın ben yazdım

arıkan psıkıyatrı hastalıgı bıre bır zıhınle alakalıdır zaten.zıhınsel mr demek.normal zeka yuz se bunlarıda yuzde seksan altı demektırkı.yuzde 79 zekaya sahıp bırı mr olarak sınava gırebılır.ve psıkıyatrı geçmişi olan hastalar bır beş on yıl tedavı olmuşsa zaten o kişi yuzde seksn altına düşmüştür zaten.burda psıkıyatrı raporlarında 4 secenek var psıkıyatrı hastalarına ruhsal duygusal ,süregen ,kronık ve zıhınsel yazıyor bu kronık ve zıhınselı ılerı derece hastalara işaretleme yapıyorlar ve onlar bu yuzden böyle giriryor...doktorun verdıyı raporu bimere deyıl nere ye şiakayet edersenız edın deyişmez durum kardeşim .bunları bırakıp sınava hazırlanmak lazım...

Mental retardasyon dışından hiç biri zihinsel değildir aile bakanlığı epilepsiyi bile zihinsel yazmış hatalı

epilepsiye yazması anaormal bır durum.ama psıkıyatrı hastalıklarının bazılarının bu şekılde kabul edılebılecegını düşünüyorum.

Alakası yok ben bu işi biliyorsam Mental retardasyon dışındaki hepsi hatalı genel engelli gurubudur fakat memurlar bilmiyor geleni gideni zihinsel yazıyor

o senın fıkrın doktorun fıkrı başka bu işi doktor belırler o memurlar deyil....

Üst Alt