Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans statüsünde sınava girenler nereleri tercih ettiniz?

Merhaba... önlisans 606. sıradayım. dört tercih yaptım ve dördü de Ankara :)

80 84 arası aşırı derecede yığılma var Örneğin 81.2 ile 81.3 arasında baya sıralama oynuyor

beyler lütfen bende acık ögretime tercih yapacam ama tablo :3-4 ne kadarda okusam anlamıyıorum lütfen bana acık ögretim tablo şemasını gönderemi bilirimisinz yada link attın tercih yapayım ..

sizden ricam

arkadaşlar bandırma belediyesini yazan var mı ... ön lisanstan tek kişilik kadro açmışlardı

Önlisans 314. Sıradayım 3173 ten Amasya msb ve Adıyaman Belediyesini yazdım ama ilk iki sırada Hatay yazdım üçte Amasya msb var ilk üçte giderim inşallah

son gün tercih sildirdiler açığa alınanlar yüzünden diğer atamalarda daha fazla kadro olabilir memleketinde açılır teknikerlik söylenerek aklıma girdiler ve bende şansımı denemek istedim tabi ailenin aşırı ısrarı üzerine silmek zorunda kaldım diğer tercih yapan arkadaşlara hayırlısı olsun

Önlisans mezunları

Doğuda hangi illeri yazdınız arkadaşlar bide ege bölgesinden tabi kaç Puanınız var

van ve şırnak yazan yokmu ben yazdıım puanım 65 duz memur

Üst Alt