Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans statüsünde sınava girenler nereleri tercih ettiniz?

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
ilk tercihiniz ve puanınız nedir herkes burada toplansın

---------

Son düzenleme:
Balıkesir, Bandırma, Bolu, Kütahya ve ilçeleri, Bilecik, Yalova, Çanakkale, Düzce, Kocaeli, Zonguldak yazdım. 1688 sıralamam. Düz memurluk yazdım bölümüm Muhasebe ve Vergi Uygulamaları. Sizce şansım var mı?

sıralama 453 düzce bolu sakarya kocaeli yalova bursa samsun trabzon istanbul

78 puan sıralama 881 ilk tercih bandırma belediyesi diğerleride OGM

benim bile garantim yok size nasıl gelir bilemem

prof_81 dalga geçiyorsunuz sanırım. 1340 kişi alınacak ve o sıralama ile nasıl bu kadar ümitsiz olabiliyorsunuz anlamıyorum.

Gayet umutluyum. Allahtan hiçbir zaman umudumu kesmedim. Rabbim büyük. Olmazsa da canımiz sağ ya. Rizki veren Allah'tır, bilemeyiz.

selam arkadaslar ya raporunda ısdıhdam kısmında degerlendırmedı yazıyor benımkı benım gıbı olan var mı

@prof_81 dalga geçiyorsunuz sanırım. 1340 kişi alınacak ve o sıralama ile nasıl bu kadar ümitsiz olabiliyorsunuz anlamıyorum.

Gayet umutluyum. Allahtan hiçbir zaman umudumu kesmedim. Rabbim büyük. Olmazsa da canımiz sağ ya. Rizki veren Allah'tır, bilemeyiz.

asla dalga geçmiyorum yaptığımız yanlış tercihler sonucu yerleşememe gibi bir durumda söz konusu.Allah herkese hayırlı iş kapıları açsın.Herkesin gönlüne göre versin. hakkımızda hayırlısı olsun.

prof_81 sizin için öyle bir durum söz konusu olabileceğini sanmıyorum. Icinizi rahat tutarsaniz sizin için daha iyi olur. Atanacaksiniz Allahın izniyle. Benden söylemesi :) Hatta muhtemelen ilk tercihlerinizden biri olacak.

Benim zor ilk atamalarda. Bunu biliyorum da bakmayın yine de umut arıyor insan.
Teşekkür ederim, inşallah.

selam ya benım raporumda ısdıhdam kısmında degerlendırılmedı yazyıyor sımdı atansam ne olur sızınde olemı bı yardımcı olun arkadaslar

eren_21 kardeş bi sorumluya sor istersen ama bence problem olmaz sınava girebildin sonuçta. Ama tam olarak öğrenmek için raporu aldığın heyet memuruna sorman gerekebilir.

Sorun olacağını sanmıyorum Atandığın kurum yenilemeni isterse yenilersin.

arkadaslar yenıle derlerse kurum bana 20 gun 1 ayda cıkmaz o zaman evrakları yetıstıremem atamam yanar sızınkınde ne yazıyor

oylede arka sayfada kullanım amacında ısdıhdam kısmında herkesın evet yazıyor benımkınde degerlendırılmedı yazıyor sımdı ben 183 aradım evet yazılması gerekıyor dedı yanı yoksa atansanda ataman olmaz deı o yuzden sızlere bır sorayım dedım

EKPSS'den 81.500 Puan Aldım ve 600.Sıradayım.Atanabilirmiyim?

81.5000 puanım var sıralamam 600 atanma sansım ne dir ilk atamada

bu arada önlisans bölüm

Ekpss Önlisans Tercih

Bu kez sanırım kesin sonlandı. Tercihleriniz nasıl oluştu. Ben ilk sıraya sinop ayancık yazdım 1403. Sıradayım hayırlısı olsun

Üst Alt