Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans sıralamam 1515. Orman genel müdürlüğüne atanabilir miyim?

nef54

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar önlisans 1515 sıralama ile ilk tercihimde orman genel müdürlüğü gelirmi

nef54

dostum bende önlisans..sıralamam 187. ben istanbulda yaşıyorum ailemde burada..sence istanbul yazsam gelir mi? açıkçası atanamamda açıkta kalırım diye korkuyorum

bende orman genel mudurlugu yazdım sıralamam 218 olmasına ragmen gelmıcek dıye dusunuyorum sanırım bende ıkıncı tercıhlere kalıcam

EnemyHunter

en son yaptıgım hesaplamalarıma gore onumdekı 7 kısının yazmaması yada benım yaptıgım tercıhlerden aynısını yapmaması yeterlı benım ıcınde yınede ınsan bı tedırgın oluyo

Orman genel müdürlügü çok güzel bir kurum sosyal olanakları cok fazla yakacak yardımı ek ödemesi lojmanı ve calısma yogunlugu cok az olan bir kurumz. Ben önlisanslılar sanslı kurum çeşidi ama tek bir kurum üzerinde yogunlaşılmış ama pişman olmayacagnz bir kurum

yorum yapan arkadaşlar birde bana yorum yaparmısınız önlisans 1515 sıralama ve 75 puanla orman genel müdürlüğü gelirmi lütfen ya

nef54

Kardeşim 750 tane 3001 memur alımı var. değerlendirmesini sen yap 1300 alım ancak yarısı saglıkcı ve tekniker. bu yüzden fazla umutlanma ama ikinci atamada olabilir

@Gs3434

selam,

sanaiki sorum var,cvp larsan sevinirim.

1.soru: ben önlisans mezunuyum..3001 den tercih yapabiliyorum. aldığım puan 86,514 , sıralamam 187.

sence atanırmıyım?

2. soru: Orman genel müdürlüğünün iyi bir kurum olduğunu nereden biliyorsunuz..

tşk ederim..

Benimde sıralamam 1403 bende orman genel müdürlüğünü yazdım atanma çok mu zor aklım çok karışık ya ne yapmalıyım sizce diğer orman müdürlüğünü çıkarıp diğer kadrolardan da yazsam mı

gs3434 ben ilk atamada atanmak istiyorum nasıl bir tercih yapmalıyım şansım yüzde kaç bana bir cevap daha yazarmısın teşekkürler

nef54

ılk atamalarda 90 ve uzerı ıkıncı atamalarda 80 ve uzerı ucuncu atamalarda 75 ve uzerlerını sanslı goruyom ben benım bıle ılk atamada umudum yok 218. sıradayım senın sıralaman 1500 lerde bıraz realıst dusunmek lazım o yuzden doguyu bırıncı sıralara yazmayı dene belkı bı ıhtımal gelır kaldıkı ben 80 ve 85 arasının ılk atamalarda dogu yazarsa bı ıhtımal atancagını dusunuyom

önlisansta 78-80 arasında kapatır puanlar memurlk için

ben 80,37 sıralamam 549. bende orman gen.müd.düşünüyorum zaten en çok kadro onda var)
atanır mıyım bilmiyorum

orman genel müdürlüğüne atanma şansım

orman genel müdürlüğü bol kadro vermiş atanma ihtimalim yüzde kaç önlisans sıralamam 1515 ve 750 tane 3001 kadrosu varken

2.atama bekle daha iyi kadrolar cikacak hem istedigin ili secersin tercih yap ama kritik bu atamada olmayabilir.

Kismet

Benimde 1864 herhalde 2.atama olabilir tabii simdi ki gibi kadro acmazlarsa maalesef kardesim bizden dusuk puanlar girecek biz yerimizde sayacaz

@Sizosalgun

sana cvp yazıyorum ama yazdığım cvp sana gelmiyor,çünkü senin özel mesaj posta kutun dolu..eski msjlarını silmen lazım yeni msj alman için.

Arkadaşlar siralamam 1688. Ilk atama da hiç şansım yok mu sizce?
Gs3434 lütfen cevap verir misiniz ona göre umut baglayacagim

Şöyle düşünün arkadaşlar benim puanım 80,66 sıralamam 599, önlisanstan 1340 kişi alınıcak 759 düz memur alınıcak geri kalanları tekniker, ilahiyat mezunu ve sağlıkçı alıcak, şimdi 581 kişi kendi alanını yazıcaktır bu sıralamada önümden 100-150 kişi kendi alanını yazsa sıralamam 400-500 arasına düşücek ve 759 düz memurdan inşAllah birisi gelicek..Çok iyi tercih yapıp çok düşünmeliyiz inşAllah herkes atanır..

2014 ilk atamada yaklaşık olarak önlisansa 900 kadro açıldı ve ilk atamada 73 ile atanan gördüm memur/hizmetli olarak. Benim sıralamam 1403 puanım 75.59 geçen sene 400 daha az olan kadro sayısına 73 ile atanıldıysa benim şansım neden hiç yok. Kimse bilmiyor mu kimsenin bilgisi yok mu

nuri3558

kanka bence herkes memurluga abancak bız acıkda kalcaz ben 218. sıradayım eteklerım tutustu valla cok endıselıyım benımle aynı yerı tercıh edenlerde olursa yandım yanı kı bence edecekler

Sizosalgun

Endişelenmesi gerekenler sıralaması 1000 den yukarı olanlar sen rahat ol kesin atanırsın :)

ben makine onlısans mezunuyum 71.50 puanım var sansım varmı

Hiç umut yokmu

Arkadaşlar önlisans olarak hep orman genel müdürlüklerini tercih ettim puanım 75 sıralamam 1515 ilk atamada hiçmi şansım yok

kardesım 75 ıle ılk tercıhlerınde atanan hıc gormedım ben ama ıkı yada uc olabılır ben 218. sıradayım benım bıle eteklerım tutustu endıselıyım

Bu orman genel müdürlüğü çok seçilirmi yoksa beğenilmezde sıra bize gelebilirmi

nef54

ılk tercıhlerıne doguyu yaz bıtlıs malatya erzıncan 5 er kadro verıyo sonra teklere ıkıserlere yonel derım cunku cok kadro verenlerı secenler cok olucak

Üst Alt