Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans Mezunuyum, Engellilere yönelik Kurum Sınavlarına Lise Mezunu olarak girebilir miyim? [Soru]

asmina

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Önlisans Mezunuyum, Engellilere yönelik Kurum Sınavlarına Lise Mezunu olarak girebilir miyim? [Soru]

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Önlisans Mezunuyum Yıllardır kurum sınavlarını takip ediyorum Fakat Kurumlar benim bölümümle ilgili çok az sınav açıyorlar genelde de zaten açılan sınavların çoğu lise ve dengi şartı istiyor, bazen keşke okumasaydım diyorum ünv. falan şimdi yılların memuruydum :D bu yüzden şansım çok az. Bu nedenle size sormak istediğim soru Lise Diplomamın aslı bende acaba lise mezunuyum diye başvursam mı? Böyle bir Başvuruyu yapan veya bunu araştıran arkadaşlarımız var mı?

Lise mezunu olmayıp ünv. okuduğum için o kadar pişmanım ki, Okumanın bedeli bu olmamalı biraz artık bizede yer versinler, Bu nasıl bir sistemdir anlamadım heralde ben 40'ıma geldiğimde anca önlisans ve ünv. mezunlarını yoğun isterler o zamanda Doktora yapanlar benin gibi yazar :D Muasır Medeniyetler seviyesindeyiz malasef...

Bazen de düşünüyorum bu ülkedeki Engelli bireylerin bir eğitim profilini çıkarıp neden buna orantılı şekilde eleman almazlar ki? Böyle bi şe olsa hepimiz hakkımızada razı oluruz...
Bu arada Lise mezunu arkadaşlara tavsiyem bi 10 yıl daha ünv. okumasınlar :D yada benim gibi 10 yıl beklerler :D

asmina bildiğim kadarıyla memuriyete almadan önce bunların hepsini oldukça detaylıolarak araştırıyorlar ayrıca bu araştırmada bişey bulamazlarsa ve sonradan çıkarsa maddi tazminat artı devlet kurumlarına karşı sahtecilikten dava açılıyor ve işten çıkarılıyorsun ama daha detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olsun
ayrıca sana tavsiyem kpssye girmen neden böyle bişey denemiyorsun illaki kendi bölümünle ilgili bir işe atanacaksın diye birşey yok önlisans mezunlarının fark gözetmedenalındığı işler var bunlara başvurabilirsin başka soru varsa aklında sor bu konuda bayağı araştırma yapmıştım bende

Ön-Lisans mezunu olduğunuz için,KPSS ye Lise düzeyinde giremezsiniz.

KPSS değilde özürlüler alımında varsa önlisans ile memur sınavına girebilirsiniz.

Moralinizi düzelteyim dedim..

Üst Alt