Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunu olarak EKPSS'ye nasıl çalışmalıyım?

@cardozoakif61 hicam siz önlisans mi yoksa lisans mi benim lisans kac puanla yerlestiniz kaçıncı tercih oldu ve nereye yerlestiniz çünkü ben bulunduğum ilden baska bir ile gidemem de ondan sordum

Bende onlisanstan gircem fakat beni süre korkutuyor :(

valla ben ev hanımı olduğum için engelimde müsait normal kpss kursuna gidiyorum evdede çıkmış sorulara bakıyorum 2012 ömss yi çözmeye gayret gösteriyorum

Bende ilk önce konulara çalışıyorum,daha sonra soru çözmeye başlayacağım inşallah. bide süre kısıtlı 60 dk. pratik yapmak gerek o yüzden iyi çalışmak gerek.

kaygusuz kardeşim ben 81le yerleştim önlisans mezunuyum ilk tercihim geldi bulunduğun il için hastalıkınla ilgili sebepleri kuruma sunarsan sana gerekli kolaylıkları sağlayacaklardır

Önlisans mezunuyum ve sınava bu yıl girmeye karar verdim. Liseden mezun olalı 11 yıl oldu her şeyi unutmuşum ve çalışıyorum. İş yerinde ara sora video bakıyorum ama bi türlü oturtamadım ders çalışmayı. Umarım kimsenin emeği ziyan olmaz rbbim herkesin gönlüne göre versin. :rolleyes:

Üst Alt