Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunu olarak EKPSS'ye nasıl çalışmalıyım?

Derya.0310

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Iyi geceler arkadaşlar. Önlisanstan nasıl bir program dahilinde çalışılmali sizce? Memurluğa atanan arkadaşlar çok çalıştınız mı? Nasıl bir çalışma süreci izlediniz?

Ekpss Önlisans Çalışma Şekli

Önlisanstan girecek arkadaslara sormak istiyorum. Günde kaç saat çalışmak sizin için yeterli oluyor?

Kişiden kişiye değişir bu :) Kiminin alt yapısı var az çalışır kiminin yok çok çalışır :) 2014 ekpss sınavına lise düzeyinde girdim genel yeteneği full yaptım ( genel kültürden çok yanlışım çıktı ) Lise mezunu olarak atandım. Şimdi de Önlisans mezunu olarak tekrardan gireceğim sınava hafta için çalıştığım için sadece hatırlamak amaçlı yarım saat 1 saat bakıyorum. Hafta sonları da 1-2 saat tarih coğrafya vs.. olarak bakıyorum :) Size tavsiyem daha çok çalışmanız beni örnek almayın :D

birkan01

Tamam da ne mezunusunuz Teknik bir kadro yoksa siz sınava boşuna girersiniz GİH kadrolarına başvuramazsınız

Arıkan

Neden GİH kadroları yazamıyayım ki :) Teknisyen yardımcısı olarak atandım tüm GİH kadrolarını yazabiliyorum ayrıyetten sadece teknik kadro yazıcam ama :) Elektronik mezunuyum ona göre tercih edicem :)

He o zaman başka ben sizi genel idari sandım öyle olanlarda varda çok olacak sanıyor

Bence normal KPSS ye hazırlanır gibi çalış gayet rahat bir yerlere atanırsın. Herkesin potansiyeli kavrama gücü farklıdır herkes kendine göre bir çalışma düzeni hazırlamalı, Bunun içinde önce kendi potansiyelini ölçmelisin. Kimisinin 10 kere okuyup anlayamadığını, Kimisi 1 kere okur ve anlar yani aslında herkes eşit değil, Devede, Filde, Karıncada aynı sınava giriyor gibi düşünülebilir...

Engelsizbiz devede filde aynı sınava giriyo diye bi benzetme yapmayı şurdaki insanlara ayıp diye görüyorum. okuma yazmayı öğrenen herkes zekidir zaten. Derya.0310 bu kadar kasmana gerek yok demiştim biraz düzenli çalışmayla atanabilirsin zaten

ahmetkilicc insanın elinde olmayan bir durum bendeki. Atanamamak en büyük korkularım arasında.

Ahmedkilicc demesi kolay inanki. Çalışıyorum da ama hep bi yapamama korkusu var. Tek hedefim kazanmak. Aksi bir şey düşünemiyorum.

Osym artık soru bulmada sıkıntı çekiyor. Haliyle sorular yayınlanmıyor bir kaç yıldır.
Sana tavsiyem önce kpss den çıkmış soruları çöz. Sonra ygs'den çıkmış soruları çöz. Diğer kpss gruplarından da çıkmış soruları çöz.
Ama öncesinde kendini biraz hazırla. Direk başlama. Konuları öğren hallet sonra bu dediklerime geç.

Eskiden bu durum daha fazlaydı evet yorumdu tamamen ama ygs artık o kadar değil. Tavsiyem bak bence, hiç olmadı göz gezdir.

Evet kolay değil ama yorum olarak kolay değil. Demek istediğim bu. Biz Ygsden daha kolay bir sınava gireceğiz

Ahmedkilicc

Niyetim insanları kırmak değildi, Anlatmaya çalıştığımı daha anlaşılabilir kılmaya çalışmıştım, İnsanları kırdıysam kasıtlı olarak yapmadım. Afedersiniz arkadaşlar...

Engelsizbiz insanın az bileni deve çok bileni fil diye veya tam tersini bu şekilde nitelendirmek yakışı kalmaz bunu.Az bilen veya çok bilen demek yakışır size

Engelsizbiz yaptığınız nitelendirme benim açımdan problem olmadı. Yaptığınız sadece bir benzetmeydi. Affetme gibi bir şey söz konusu dahi olamaz. Siz içinizi ferah tutun. Eminim burdaki bir çok arkadaşımda benim gibi düşünüyor.

Ben 4 aydır normal kpss çalışıyorum cozmedigim yayin kalmadı normal kpss denemelerine giriyom 80 net civar yapiyom ama yinede korkuyorum Allah hayırlısı versin inşallah

Benim alt yapım iyiydi sınava 2-3 gun belki calistim belki calismadim matematik ve turkce alt yapim iyiydi genel kulturde 12d 18y vardi ama genel yetenek 27 d 3y suan memurum tedirgin olacak birsey yok hergun bol soru coz ama once eksik oldugun konularini tamamla sonra soru cozmeye basla kolay gelsin

Üst Alt