Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunlarının 2017 ekpss tercihleri..?

musty35

puanınız kaç sizin nereyi yazmayı düşünüyorsunuz?

benim puanım 81küsür mardini yazmayı düşünüyorum memleketim olduğu için

Skolyoz23

Hepimiz öyle düşündük ama işte memur olarak çalışabilir yazmalıymış, her kurum aynı değil tabi ki meb mesela raporla ilgili hiç bişey istemez kurumdan kuruma farklılık gösteriyor..

Ya önlisanstan çok azız yada kimse bilgi vermek istemiyor arkadaşlar birbirimize yardımcı olmassak bize kim yardımcı olsun misal benden düşük puanı olan benim yazacağım yeri yazmaz yada ben benden yüksek olanın yazacağı yeri yazmam bu konuyu bu yuzden açtık?

İlk tercihlerde çok konuşuldu bu durum herkes tercihini söylesin dediğimizde az kişi cevap verdi bi bakıma insanlar kendilerini düşünüyor söylemek istemiyorlar, bu durum her tercih döneminde yaşanıyor o yüzden kendi tercihinizi kendiniz yapmalısınız..

nuri3558

bunda bişey yok puanı yüksek olan yazarsa bizde ona göre bakardık burda yardımcı olmazsak kimse bize yardımcı olmaz zaten nyse iyi günler

madves

Onu diyorum bende işte, ben ilk tercihte atandım bizde çok söyledik puanını söyleyen olsa bile tercihini söyleyen pek fazla kişi olmadı ben kendim araştırdım bazı arkadaşlarla birlikte tercih listemizi paylaşıp yardımcı olduk birbirimize nitekim hepimiz atandık ilk tercihte..
Umarım birbirinize yardımcı olucak arkadaşlar çıkar çıkıcaktır da..

madves

Düşünceniz çok güzel ama bu konuda herkes doğru olanı söylemeye biliyor örnek olarak kişi almış düşük bir puan önünün biraz daha açılması için 90 la istanbulu yazacağım der sizin Puanınız onun puanindan yüksek olduğu halde siz 90 puan demesine inanıp istanbula atanamam düşüncesi ile yazmazsınız ama o düşük puanlı kişi önünde yüksek puanlı kimse olmadığı için istediği yere atanabilir

Üst Alt