Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunlarının 2017 ekpss tercihleri..?

enes_mrl

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar önlisans düzeyinden kaç Puanınız var ve nereleri yazıyorsunuz?

Önlisans tercihiniz puan ve başarı sıranız hakkında

Merhaba arkadaşlar . Malum kadro sayısı çok düşük bu yüzden Yapacağınız tercihler . Puanınız ve başarı sıranız hakkında bilgi paylaşımı yaparmısınız . En azından ilk 3 tercihimizi buna göre belirleyebiliriz boşa tercih yapmamış oluruz diyorum. Bende tercihlerimi netleştirince yazacağım . Allah herkesin gönlüne göre versin.

önlisans buraya nereyi yazacaksınız kaç puan aldınız?

Merhaba arkadaşlar ÖNLİSANS tercih yapacaklar için kim nereyi yazacak kaç puanı var yazarsa sevinirim

71 puanım var umutsuz bir şekilde ege yazacagım

umutsuz olma kardeşim daha henüz bişey belli olmus değil

meraktayım acaba doğu yazmayı düşünen varmı?

Benim 74 puanım var gelirmi bilmiyorum hiç umidim yok açıkçası

madves

Genelde çoğunluk Doğu düşük kapatır düşüncesi ile doğuya yöneliyor ama 2016 da tam aksi oldu Doğu düşük kapatmadi bu düşünce sayesinde batıda bazı yerler düşük kapatabiliyor

Merhabalar. Elazığ'da ki kara kuvvetleri komutanlığını yazdım. Puanım 80 sıralamam 606. Adalet mezunuyum. Sizce gelir mi?

Ora olmazsa 80 puanla başka kadroya yerleşirsiniz bence

Arkadaşlar üniversiteleri yazanlar var mı?

kirli-gugu
İlk tercihte 80 puanla nasıl atanamadınız puanlar bazı yerlerde 75 e kadar düşmüştü

adelet mezunusun yüzde 90 gelir sana o kadro öncelikli olarak tercih sıranda kendi mezun olduğun bölümden alan yerleri yazmanı tavsiye ederim hatta adalet bölümünden alan yerleri yaz çünkü 3001 yazarsan genel ile sıralama olur ama adelet yazarsan sadece kendi bölüm mezunlarunla

Merhabalar. Elazığ'da ki kara kuvvetleri komutanlığını yazdım. Puanım 80 sıralamam 606. Adalet mezunuyum. Sizce gelir mi?

adelet mezunusun yüzde 90 gelir sana o kadro öncelikli olarak tercih sıranda kendi mezun olduğun bölümden alan yerleri yazmanı tavsiye ederim hatta adalet bölümünden alan yerleri yaz çünkü 3001 yazarsan genel ile sıralama olur ama adelet yazarsan sadece kendi bölüm mezunlarunla

İlk tercihte düz memur 759 kişi alındı 74 puan ile kapattı, şimdi ise 326 düz memur alınıyor iyi tercih yaparak atanma şansınızı yükseltebilirsiniz, özelliikle branşı olanlar kendi branşından tercih yapmalı..

Özelden gönderdiğiniz mesajlarınız için teşekkür ederim.
İlk tercihte 4 tane kurum belirtmiştim ve bunların hepsi de Ankara idi ve puanlar yüksek kapattığı için yerleşememiştim. Askeriye de yazmamıştım. Şimdi Deniz ve kara kuvvetlerini yazdım. Tecihlerimde alanım doğrultusunda bulundum.

Mardin belediyesini aradım. Yetkililer kendi belediyelerinin engelli memur alımından bihaber :)
yaklaşık 2650 maaş +500 liralık denge ödeneği verildiğini belirtti.

Mynet arama motoru üzerinden 5 kişilik Mardin belediyesi engelli memur kontenjanına talep bâyâ yoğun. 9 üyenin ilgilendiğini gördüm. Galiba puanı yüksek kapatacak. Bu sadece benim düşüncem

Orda ki çalışanların Mardin dışından belediyelerinde çalışmasına sıcak bakmıyorlar. Ankara'dan aradığımı söyledikten sonra ters ters konuşmaya başladılar.

Van'da ki yüzüncü yıl üniversitesini aradığımda adam asabi asabi konuştuktan sonra telefonu suratıma kapattı. Şikayet etmek istedim, telefona bakan sekreter ismini vermedi. Ankara'da yaşayan bir Diyarbakırlı olarak Şunu anladım; Doğu illerinde ki kamu çalışanları batıdan gelme memurla çalışmak istemiyorlar.

benim puanım 75 sıralama 1416 önlisans yerleşirmiyim acaba

kirli-gugu

YÜZDE YÜZ yerleşirsin. ama katiplik kara komutanlığında zor iştir haberin olsun, yani puanın mükemmel o puanla istediğin her yere atanırsın
yani ALLAH kalbine göre versin ne diyeyim

zahmet olmaz ise sınavda
genel yetenek genel kültür kaç doğru kaç yanlış yaptınız yazar mısınız

Genel yetenek 23D 6Y
Genel kültür 14D 11Y
15 matematiğin hepsi doğruydu.
Deniz kuvvetleri komutanlığını ilk tercihlerime yazdım.

acı gerçek

Önce bölüm yani branşına göre tercih yapılmalı atanma şansın daha yüksek olur, sonra ise sıralamana bakmalısın puanın bi önemi yok puanın amavı sıralamayı belirlemek ben ilk tercih yaptığımda 759 kişi alınıyordu benim sıralamam 599 du puana bakmaya gerek yoktu..

kirli-gugu

mynet mi ordada mı var tercih robotu?

bilgilendirme için teşekkür ederiz siz sanırım yazacaksınız mardini bende yazmayı düşünüyordum ama dediğiniz gibiyse zor

Merhabalar arkadaşlar ben ekpss'ye ilk kez girdiğim için tercihlerde tam bilgi sahibi değilim.
Ben uluslararası ticaret lisans mezunuyum lisans mezunları için aranan niteliklerde uluslararası ticarete bakıyorum ve orada gördüğüm nitelik koduna göre kadro olmadığını görüyorum bu nedenle düz memurluk seçebiliyorum sanırım.
Birde MEB'na atananlar göreve başlamadan önce nerede olurlarsa olsunlar kendi illerine tayin isteyebiliyorlar diye duydum doğruluğu nedir bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.
Üniversitelerde memur olarak başlayanlar da direk kendi illerindeki bir üniversiteye tayin isteyebiliyorlar mı?

Ben 68 puan aldım.Kendi bölümümden kadro olmadığı için 3001'leri tercih yaptım.MEB onaylı Bilgisayar sertifikam olduğu için bütün 3001 ve 6225'leri tercih ettim.Gelirse kısmet gelmezse özelde çalışmaya devam ederim :)

Arkadaşar aranızda thsk ye atanan var mı? Engelli raporunun haricinde ek rapor istiyorlar mı acaba

enes_mrl

Ben atandım Halk Sağlığı kurumu çalışabilir raporunu kesinlikle istiyor biz o yüzden biraz geç başladık göreve, raporunuz da engelinize rağmen memur olarak çalışabileceğiniz yazmalı, rapor değiştirmek uzun sürdüğü için bizden çalışabilir raporu yani durum bildirir istediler onuda 1 günde alıyorsun..
Benim engelim işitme raporumda işitme gerektirmeyen işlerde çalışamaz yazıyor ve istihdam işaretli olmasına rağmen benden durum bildirir çalışabilir raporu istediler, durum bildirir de ise şöyle yazıyordu, işitme cihazı kullanarak memur olarak çalışabilir..

Teşekkürler benim raporda hassas görmeyi gerektirmeyen işlerde çalışır yazıyor diğer kurumlarda da aynı mı acaba

kirli-gugu
maşallah benim mat çok kötü bir tane bile yapamıyorum
mat yapabilsem bende atanırım ama nasıl olacak bilmiyorum
benim de sözelim iyidir ama mat berbat ötesi

nuri3558
benim istihdam işaretli çalışamaz ibaresinde herhangi bir şey yazmıyor
sanırım her işi yapabilir anlamına geldiği için ekstradan rapor istemezler benden

Doğu'da çalışmak zordur hele belediyelerde nedeni belli degilmi .Ben olsam askeriye yazardım .

Üst Alt