Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önce sürücü kursuna yazılıp sonra mı rapor almalıyım!?

burak_1986

Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
3
arkadaşlar sca hastasıyım h sınıfı ehliyet için hastaneye başvurdum fakat kursa yazıl sonra gel dediler o şekilde mi alınmalı rapor

merhabalar
rahatsızlıgınız nedir daha önce alınmış raporunuz varmı ilk önce devlet hastanesinden sağlık raporu almalısınız hastanin kararı dogrultusunda ehliyet işlemlerine başlayabilirsiniz

Serebeller ataksi hastasıyım %52 raporum var

H sınıfı ehliyet alıcaksan önce raporu alnalısın daha sonra H sınıfı ehliyet veren kursa yazılıcaksın rapor olmadan yazılamasın.

Kursa yazıl gel de nedir? Hadi rapor vermediler ne olacak... Hangi akıllı verdi o aklı...

-

arkadaşlar ben bugün bi devlet hastanesinin sağlık kurukuna girdim ve h sınıfı alabilir dediler sonucu sorunca trafik tescilden alacaksın dediler ilk kez alıyorum olabilirmi böyle bişe

Arkadaş bak devlet hastanenin sağlık kuruluna randevu al ve h sınıfı rapor çıkartıracaktım de ve elindeki % 52 raporunuda göstermen yeterli sonra da kursa git diğer evrakları hazırla ve kursa yazıl anlaştıkmı

burak_1986;
Özel mesaj kutunu temizle sana yollanan mesajlar gelmiyor o kadara yazı yazdım msj kutun dolu diye uyarı geldi ve mesajım yollanmadı benden uyarması

vergi indirimi icin bas vurdugumda h sınıfı ehliyet olayınıda aradan cıkarayım dedim gorevli bana ama bu paralı olur dedi olsun dedim bidahamı gidip gelecem onlar icin aradan cıkaralım dedim basladım madem aynı dr gorecek nasıl olsa yok sen once raporunu al yuksek oran cıkarsa indirimli alırsın demezmi lanet olsun dedim tamam vazgectim

papatyacim;

arkadaşım raporumla gittim başvurdum doktor dolandım bir sürü sonra sağlık kurulu heyetine girdim doktorlar h verlim dediler onayladılar hatta ama çıkışta sonucu 1 hafta sonra emniyetten alcaksın dediler

O zaman bekleyip göreceğiz burak yasa mı değişmiş bakalım bizi de bilgilendir ki bugünden itibaren ona göre bilgilenelim

arkadaşlar ben heyete girdiğimde tüm doktorlar sana ehliyet verebiliriz dediler ama emniyetten raporun sonucunu almaya gittiğimde sonuç spino serebellar ataxi ehliyet verilemez neden böyle oldu anlayamadım

SÜRÜCÜ YÖNETMELİĞİ MADDE 9
(2) Sinir Hastalıklarından;
a) Santral sinir sistemi ile ilgili doğuştan veya sonradan geçirilmiş veya cerrahi girişime bağlı hastalıklarla ortaya çıkan uzuvların parezi ve paralizileri (duyusal, motor, koordinasyon ve denge açısından), araç kullanmasını ve trafik güvenliğini engelleyecek şekilde ileri derecede bozuk olanlara, sürücü belgesi verilmez. Hafif derecede bozukluğu mevcut olanlara, nöroloji uzmanının kanaatine göre sürücü belgesi verilebilir.

Devlet hastanesinden aldığım raporda hafif özürlü ve süreklidir yazıyo bu sonuca itiraz ediyorum arkadaşlar.

Emniyettekilerin buna hakkı yok ki. Müdürlerine çıkıp konulmayı denedin mi?

hayır abi denemedim bi de memur bayan yazı yazmam yavaştır onu görünce sen bu gidişle zor alırsın dedi

kendi görüşüdür! Sana sağlık kurulu sürüc olabilirsin diye rapor vermiş. O memura düşen bu karar uymaktırççç

raporumun sonucuna itiraz ettim ve yönetmelikteki maddeye göre verilmesi gerektiğini belirttim 1 ay ooldu dilekçeye cevap gelmedi

Cevap gelince burada paylaş olur mu Burak

Üst Alt