Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Provided to YouTube by METROPOL MÜZİK ÜRETİMAdıyaman · Oğuz AksaçOğuzname℗ METROPOL MÜZİK ÜRETİMReleased on: 2005-01-14Composer: AnonimLyricist: AnonimArrang...
#119ESER İyi bak kendine kapındaki güllere Pencerene gün-bıraktım Kuşlar dursun (seninle) Uzun saçların benim Nolur-rüzgar değdirme Kırık kaldırımlardan ben...
Fikret Erkaya’nın 1997 yılında Ulus Müzik etiketiyle yayınlanan “İstanbul Şarkıları” albümünden, “Düriyemin Güğümleri Kalaylı” şarkısı resmi audio videosuyl...
Provided to YouTube by The Orchard EnterprisesZelzele · Orhan GencebayOrhan Gencebay Klasikleri Sizin Seçtikleriniz 66'dan 1993'e℗ 2002 Mu-YapReleased on: 20...
Muharrem Aslan - BEN GÖNLÜMÜ SANA VERDİMSöz - Müzik: Muharrem AslanYapımcı-RASİM GÜNAYKlip Yönetmeni - Feyzullah YıldırımŞarkının Spotify linkihttps://open.s...
Bu bir türkü değil sadece…Bir bekleyiş.Kışın ortasında, sesi gelmeyen bir yârın ardından söylenmiş bir hikâye.Dinlerken neresinde durdun?🎧 Kulaklıkla dinle?...