Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Raporumda nasıl bir ibare olmalı ki araç alabileyim?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
bende h ehliyet için rapor çıkartım raporumda travmatik paraplezi...elden tertipatlı özel araç kulanabilir..H sürücü ehliyeti alır yazısı var...sürücü kursu kabul etmedi nedeni...ELDEN TERTİBATLI (ARAÇ)DEĞİL ÖZEL OTOMOBİL KULANIR YAZISI OLMASI LAZIM...NOT omurilik felçlisiyim belden aşağısı tutmıyor %80raporum...bide adıma alıcağım aracı benden başka kim kulanabilir...

Evet, bazen emniyet bu konuda sorun çıkartıyor. "araç" değil de "otomobil" yazsın istiyorlar. Çünkü "araç" deyince motorsiklet mi otomobil mi anlaşılmıyor diyor... O nedenle rapora "otomobil" ibaresi ekletmek lazım. Ben olsam raporu aldığım hastanenin başhekimine gider, otomobil ibaresi ekletir, kaşe ve ıslak imza ile işi çözmeyi denerdim. Ama ne kadar mümkün bu, bilemiyorum. Genelde rapora ellememeyi tercih ederler ve "yeniden heyete gireceksin" derler.

Üst Alt