Uzun yürüme cihazları ve walker ile ben de küçük adımlarla,diz kapağı kilitli bir şekilde tabi çok zor da olsa az az yürüyebiliyorum,tabi evin içinde,çok kısa mesafede,yürüyorum,halının yüksekliği bile yürüyüşümü zorlaştırabiliyor tabi,ama maalesef bacaklarımızda hiç hareket ve his olmadığı için bundan daha faydalı bir alternatif yok maalesef,annenizin bacaklarında da his ve hareket yoksa en avantajlı cihaz şimdilik bu maalesef,bu cihazların bir de bel dengesini daha iyi sağlamak için belden kemerli olanları var,seviyesi daha düşük olanlar için ve bel dengesinde zorlananlar için bu kemerli yürüme cihazları da daha avantajlı olabiliyor,benim seviyem t12 ve kemersiz sadece uzun yürüme cihazı ve walker verdi doktor bana,5 yıl oldu,hala bu cihazlarla ilk başladığım noktadayım,tabi ben çalıştığım için çok fazla yürüyüş yapamıyorum,annenizin daha yeni ,dilerim gelişme olur.
Parapodyum biraz pahalı ve kurum ödemiyor,ben parapodyumu bir kez denemiştim,çok zorlanmıştım ben onunla yürürken,kolların çok güçlü olması gerekiyor,bana kullanışlı gelmedi,ama tabi kişiye göre değişir,almadan önce anneniz denesin mutlaka!..Allah sabır ve şifa versin....
Dua ile....