Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci olan biri zayıflamak için hangi ürünlerden faydalanılabilir?

Konular
107
Reaksiyonlar
2
C seviyesinden felcim. göbek kasları calışmadıgı için bu konu üzerine bir zayıflama aleti arıyorum. bunlardan faydasını görmüş olan var mı?

Teşekkürler

Zayıflama ilaçlarının sağlığa zararlı olduğu ve başka hastalıklara sebep olduğu yazıldı bi ara..
Bence zayıflamanın tek yolu diyet; ve hatta kişiye özel diyet. Başka yolu yok...

slm lar zayıflamak tamamen sizin elinizde ara öğünler olmalı az ama sık yemek ve bol su yemek ayırt etmemek lazım bil hassa süt ürünlerini bol tüketmek lazım bide irade meselesi tabii ben kendimden örnek vereyim 6 yıldr böyleyim boyum 1,75 kilom 59 her çeşit şeyi yerim ama miktarınca ve akşamları erken yemek lazım insanlar tam tersini yapıolar sabahtan başlıolar yememeye vede 2 öğün yiyorlar tam ttersi olmalı aslında aslında ..

Vibro türü vibrasyon/titreşimle zayıflamaya yönelik ürünlerin bırakın felçli hastaları vücudun his kaybı olan bölümlerinde bile kullanılması tehlikeli ve yasak diye biliyorum ben.

Ancak uzman kontrolünde kullanılabilir. Yararı vardır/yoktur birşey diyemem ama pek mantığıma yatmıyor açıkçası.

Zayıflamak için bizzat kendi tecrübemdir;
- Geceleri aç yatın
- Pilav, makarna ve benzeri hamur işi ne varsa uzak durun; hele ki gece tüm gün birşey yemedim nasılsa diye bir tabak pilav yiyip uyumayın :)
- Gece aç yatmışsanız sabah aç kalkmışsınız demektir; amuduyla götürün sabah, ne yiyorsanız sabah yiyin ama yine pilav makarnadan uzak durun

Kilo almak isteyenlerde kaç öğün yerse yesin geceleri makarna pilava abanıp uyusunlar, 1 aya kalmaz yuvarlak hatlara sahip olursunuz, garantili!

Bir senede 17 kg vermiş biri olarak bu işin tek yolunun boğazınızı tutmak olduğunu söylemek istiyorum.....
Başka yolu yok.

nasıl kilo verebilirim

Arkadaşlar bende O.F. ve son zamanlarda çok fazla kilo aldım yürüyemediğim için kilo vermem çok zor özellikle göbek ve kollarım. Nasıl hareketler yapmalıyım bu kilolar oldukça benim hareketlerimi kısıtladı yardımcı olursanız sevinirim.

İyi bir diyetisyen... Bence en önemlisi bu. Ayrıca, çalışan tüm kasların çalıştırılması da çok önemli.

niye alet arasınızki ya anlamam kızmayın ama mekik çekin kendi gücünüzle yapın yardımsız soğuk sudan uzak durun tuz şeker undan beyinde bitirin rejimsiz zayıflanmıyor zejim yapmadan ekzersiz yapmak kas yapıyor biraz dikkat ederek yediklerimize ekzersiz yaparak mükemmel şekilde veriliyor kilo alındığı gibi veriliyor 48 kilodan 65 çıkan benim şimdide 4 kilo verdim niye derseniz halimden menunum valla kilo aşırısı olmadığı sürece çok güzelleştiriyor ama beni zorda kalınca kucağına alıp zorlukdn kurtaran babişkom için zayıflıyorum ilaç alet malet bunlar bence gereksiz

Selamaleykum. Zayiflamak icin ananas siresi iyi gelir. Bi de karpuz sokuna yarim cay kasigi zencefil ilave edib icmek de iyi geliyor. Dogal yollarla xayiflamak daha iyi gelir. Ekmeyi cok az yemek ama yemeyi cok da azaltmayin cunki insanin kuvveden dusmesine neden olur. tabi bize kuvve de lazim. Kelemi suda bir az kaynadib icmek de iyi gelir InsaAllah. Acil sifalar Allahdan

Ben de aynı derttenim, sürekli oturma sonucu oluşan bir göbek... :)
Bahsettiğiniz titreşimli kemer'den ben bir süre kullandım göbek toparlamadı fakat daha farklı bir değişim gördüm.. Ben SpinaBifidayım belimdeki su kesesi alınmış 12 günlük iken ve sinirlerin orada kopuk olduğu söylenmiş fakat ben bu kemeri bir süre kullandıktan sonra bacaklarımda ara ara his gelip gitmeye başladı bacaklarımın varlığını bile hissedemiyordum his olmadığı için ama ara ara his geliyor sanki dizlerimden birisi aşağı çekiyor gibi hissetmeye başladım şimdi gözlerim kapalı biraz sert dokunduğunuzda hangi bacağıma nereye dokunduğunuzu anlıyabiliyorum bir Beyin Cerrahisi Prof.'ne sordum şaşırdı olabilir dedi demek ki orada kopyaman sinirler mutlaka var ki titreşim o sinirleri uyarmış demişti sinir testine çağırmıştı ama henüz yaptıramadım..

Peki benim içinde diyet var mı ben zaten yemiyorum. Ben hava ve su ile yaşıyorum:confused: :D

25 yıllık hastayım...hiç 1 kilo dahi almadım
bir kilo bile zayıflamadım..
hiç özel bakım diyetim,de yok...konunun çözümü irade gücü,,beyinde biter..

herkez için farklı kimisi yer almaz kimsi az yer kilo alır bu metabolizmayla ilgili birşey

Üst Alt