Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurga kırığı neticesinde platin takıldı. Hangi oranda rapor verilir?

fedakar calıskn modetorumuz plumerıacım:eek:sagol
sagırlar karsısındakı ıstekte bulunan ınsanları hıc reddetmez bı kere:) burda fark

arkadaşlar özel mesajlara cevap vermiyorum. Lütfen forumlardan yazın sorularınızı.

Güzel insanlar ne olur özel soru sormayın konu acın cevaplayalım herkes faydalansın...

millet işim halolsun başkasından bana ne diye düşünüyor tek sebep bu....

arkadaşlar lütfen özel mesajla soru sormayın. ilk sayfadaki mesajı okuyun lütfen. sorularınızı forumlardan yazmanız her açıdan iyidir. özel mesajlara cevap vermiyorum.

tekrar yazayım. ben özel mesajla sorulan sorulara cevap yazmıyorum. özel mesaj yazdıgınızda mesaj kutum çok çabuk doluyor. hepsini siliyorum.
sorularınızı lütfen forumlardan sorun.

Arkadaşlar lütfen banada özelden yazmayın forumda yazın
Kırmamak adına cevaplıyorum ama artık geri dönüş saglamayacagım bilginize
Not: tel numaranızı veya benim numaramıda istemeyin lütfen
Foruma konu açın bilgilerimiz ışığında yardımcı olalım
Diger kişilerde yararlanırlar soru cevaplardan

Anlayışınız için teşekürler.

Mümkün oldukça cevaplıyorum aynı soruları ısıtıp tekrar başa dönüyorlar kötü yanı bu. .. Güzel insanlar biriktirin hayatınızda! mümkünse cevap verelim Bencil olmayalım , kırmadan, özür dilemesini bilen…Hoşgörülü insanlar alalım hayatımıza bizi Sizi olduğumuz gibi kabul eden… İyi dostlar biriktirelim Aramızda kalsın demeye gerek olmadan Ömre ömür katan insanları tutun yanınızda Çünkü hayat vakit kaybedilmeyecek kadar kısa… ve ben her zaman hazırım cevaplamaya.....

Meğerse herkes aynı durumdaymış özel mesajlar konusunda...

:D :D :D Bu konuyla alakalı özel mesaj yolladım. Lütfen okur musunuz ?

Ne yazıyorsam genele yazıyorum arkadaşlar.
Aynısını özelde sormayın cevap vermiyorum.

Merhaba bir iş kazası sonucu c5c7t10 omurga kırığı ve sag asetabulum kırığı var bunlardan ameliyat oldum hepsinde platin takılı ve kalıcı sizce yüzde kaç engeller raporu çıkar bir bilginiz var mi beni aydınlatirsaniz sevinirim simdiden tsk

Üst Alt