Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 85 alanlar kaç net yaptılar acaba bilen var mı?

snm0129

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
85 90 alabilmek için kaç soru gerekiyo acaba?

Benim de hedefim 80 konularım bitti bol bol soru çözme faslına geçtim, ama hepsi birbirine girdi şu an :D

aynen öyle çok karışık oldu hepsi birbirine girdi :(

ben 84.400 40 net tabiki türkçe matemateik standart sapmayı etkiler

eMeL_eMeL;

iyi bitirmişssin valla, ben daha yüzde 60nı anca bitirdim :D

ben daha henüz başlamadım desem doğru olur.ocak ayında 15 gün gibi çalıştım biraz ara verdim inanınki aklımda hiçbirşey kalmadı desek doğru olur.tabii yaş 42 olunca geçlik gibi olmuyor.pazartesiden itibaren hergün 4 saat ayıracağım.

yazarak ve not alarak çalışın ..kesinlikle..

arkadaşlar tarih için hakan dede videolarını izleyebilirsiniz güzel ve akılda kalıcı anlatıyor :)

40 net yaklaşık 84 puan ediyor ama şunu söyliyim puan önemli değil sıralama önemli devlet 4000 orta öğretim kadrosu açsa 84 puanla 6000 sırada olsan ilk atama için anlam ifade etmez 79 puan alırsın sıralaman 3500 gibi yani sıralamaya önem vermek lazım gecen dönemki sınavda 78 puan 5001.sırada idi 84 puan 1900 sırada 6 puanda 3100 kişi

aynen standart sapma ve sıralama önemli olan

arakdaşlar ben 2012 de lise mezunu olarak girdim tamlamda 48 net yaptım ve 89.14 aldım ilk tercihte ilk tercih ettiğim yere atandım cok sıkı bir çalışmayla kayseri develi milli eğitim müdürlüğünde atama ve özlük memuru olarak görev yapıyorum işim çok ama çok rahat çalışıp atanmanızı çok isterim

evet 60 soruda 48 yaptım sıralamam da 813 dü

arkadaşlar ben çok verimli çalıştığımı düşünüyorum rabbimde kismet etti atandım yardımcı olabileceğim konular varsa yardımcı olurum çünkü sizin şuna ki durumunuzu bende yaşadım kafanız karışık olur nereye gitsem hangi bakanlığı seçsem diye elimden geldiğince yardımcı olurum

slm,öncelikle tebrik ederim allah herkese atanmayı nasip etsin çıkmış sorulara baktım ama nasıl nerden çalışcağımı bile bilmiyorum:(

matematiğe nasıl çalıştın atanan arkadaşım
onurcan kardeş ben bütün derslere normal kpss ye çalışıyor gibi çalıştım çok soru çözdüm ve çok deneme çözdüm

lisans önlisans yada lise diye bir ayrım yok kardeş sadece sıralama da değişiklik olur örnek lisede 80 puanla 1000 inci oluyorsan lisansda 600 olursun çünkü giren sayısı farklı

candan kardeş öncelikle mümkün olduğunca sakin olup geride kalan zamanı çok verilmi kullanmak gerekir sters yaptığınız her gün sizin kaybınız olur düzgün bir program hazırlayıp çalışmaya başlamalısın norma kpps ye çalışıyor gibi çalışlalısın

türkçede anlama yeteneği çok çıkıyor dilbilgibi de bir iki tane ama en önemlisi sınavda zaman yetmiyor benimle giren arkadaşlarımın çoğu zaman yetmediğinden kayıp ettilen zaman kaybını önlemek icin bol bol soru çözüp anlama yetenegini geliştirmeniz gerekir
matematikten temel kavramlar ve problemler daha ağır basıyor tarih inkalap tarihi önemli coğrafya da türkiye coğrafyasından daha çok çıkıyor arkadaşlar istiyen olursa ders programı hazırlayıp veririm önemli olan ne kadar çok engelli kardeşim atandı o kadar iyi

okudum kardeş programı attım gelmiştir inşallah

hedef 55 net ek sürede olursa 60 yaparız inş..ama hedefi 80 yapmayın yükseltin biraz :D

41 netim vardı 85 puan almıştım lise mezunuydum

Son düzenleme:
ders programı hazırlamak size zahmet olmayacaksa çok isterim teşekkürler şimdiden

arkadaşlar bu netler ne mezunları için? lisans için de böyle mi?

puan hesaplaması soruların zorluklarına göre yapılır. geometri en yüksek puan getiren alandır ondan sonra matematik gelir sonra sosyal bilimler gelir sonra türkçedir.

Üst Alt