Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

neler yaptık bilsen deepfreeze...
faceten engellenmeler mi dersin tweeterdan şikayetler mi? bir de bunu engelli olanlar yapıyor ona şaşıyorum
sayfada paylaşmakla kalmıyoruz herkes özelden yazıyor rica ediyor

bende en az 4 imza atımm kendi mailerimleee 4 tanesi aklıma geldi ama geldikçe atacam mailer

deepfreeze,
dediklerine katılıyorum ama bu kampanya için çalışan kaç kişi var diye sorsak 20yi geçmez hatta daha da azdır

benim etrafımdan en az 50 imza var zaten :) ben akrabalarıma da attırdım yakaladığıma attırıyorum imzayı :) engelli arkadaşlarıma da tanıdıklarıma da attırıyorum kuzenimin Alman eşi var o bile imza atmış :) ABD'den 2 imza var :) onlar kuzenim ve eşi Almanya'da ki akrabalarımı saymıyorum bile :) yani ben elimden gelen desteği gösteriyorum keşke herkeste gösterse :( insanların bu ilgisizliği beni gerçekten üzüyor :(

ben de Almanyadaki arkadaştan rica ettim attı kız etrafına da duyurcak ama işte herkes aynı duyarlılığı göstermiyor

umudu yitirmek yok biz elimizden geleni yapalım hayırlısıyla... gerisi Allah'tan...

Toplanan imza
2047
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3905

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
2053
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.4004

ne zaman twiterda bi eylem yapmaya kalksak o gün bi olay oluyo hep bizim sesimiz kesiliyor hemen :( ya bi twiter sayfası alayım bari sahte önüme geleni takibe ekleyeyim. sizlerde öyle yapın arkadaşlar böylelikle takipçi sayısıda artar daha çok kişi sesimizi duyar

2058
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.4087

2060
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.412

son imzalar benim çevremden :)

2125
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.5197

Maralcım,
ben de tweeterdan engeli yiyince ikinci bir hesap aldım mecburen şimdi eskisi de açılmış ikisinden de takipçilerim var az da olsa... dediğin gibi farklı 2 hesaptan da dönüşümlü paylaşım yapıp retweet yaparsak çoğalır belki... off ya halimize bakın her türlü şeyi deniyoruz

napalım canım bizi bu hallere getirenler utansın ne diyelim

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
2131
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 3.5296

1 imza size hiç bişey kaybettirmez aksine kazandırır hadi destek zamanı

Toplanan imza
2143
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.5495

2148
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.5578

2150
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.5611

Eylüde yalan oldu ekime girdik bizde uyku hali devam etsin Yalan oldu yalan fatma şahin anca kongrede başbakan şiir okurken sanki konserde edasıyla şiire eşlik etsin engelliyi kim sallar Ato salonundada reklamları izledik hepsi bu diğer bölüm seçime kadar ara ara verirler artık reklamı sanki bütün herkes yerleşmiş hiç bir sorun yok gibi bize gelince bir imza atmaya üşenen toplumuz, sevgili muhabbeti evlilik muhabbeti aşk seks muhabbeti olsa sabaha dar milyonlarca imza toplanırdı akılları bel aşağısında olan bir toplum halini aldık her konuya duyarsız kalıp sinmiş bir toplum olduk .Hakszılık karşısında susmanın dilsiz şeytanlık olduğunu unuttuk iş konuşmaya gelince herkes birşeyler söylemeye var ama birlik dirlik olmaya gelince kimse piyasada yok ...

yok öle bişi.yok öle 2. atama falan.unutun.atanan atandı.bekleyen boşa beklemesin.eylülün ilk haftası çağırcaz dediler.az önce aradım bakanlıkda sorun varmış büyük ihtimalle 20 25 ekim belli olurmuş.bu bi rüyaydı ve başlamadan bitti.başlık için tartışma yaşamışdım bu konuda düzeltilince imzamı attım ama daha biz gidemedik işe yarıyacanı düşünmüyom bu saatden sonra.kusura bakmayın..

Yüksel umudunu yitirme kardeşim bürokrasi yavaş yürüyor olur o tip sorunlar az sabır et kardeşim sıkma güzel canınıda oluyor ama bu işler mücadelesiz aramadan sormadan olmuyor işte bimere dilekçe yazdın mı mail atsaydın aile ve sosyal politikalara sağlık bakanlığına ? Ama işte engellilere vatandaşa şirin görünüp siyasi şov yapanlar var bu hepsi için geçerli sadece hükümet değil bu insanları kullanıp umutlarını kıranların Allah belasını versin daha öte söz yok ne diyelim ama olacaktır sıkma canını sen kardeşim...

bimer falan hikaye
daha önce %100 haklı olduğum dilekçelerin hepsinde haksız çıkdım
ispatını delilini sunduğum halde
seçim zamanı hatırlanan ezik sıradan vatandaşız hacı biz
bana 6 ayda 1 fizik tedavi alması uygundur diye rapor yazan doktor
8 aydır yatışımı yapmıyor
senin o bimer dediğin kurum beni haksız buluyor
türkiyede adalet aramak genelevde bakire aramaya benzer
polyanacılık oynamam oynamıcamda artık

Anladım kardeşim :( alayının ........................ o zaman...

2152
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.5644

2153
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.566

Arkadaşlar,kardeşler, atandık diye sizleri unutmadık... Biz de henüz işbaşı yapmayı bekliyoruz (Sanayi Bknlğ). Nitekim hep bir sabır,bir sebat gerekiyor bu yollarda.
Dilerim tez zamanda (en azından güzel puanlar alan) siz değerli kardeşlerimin atanması için fazlasıyla kadro açıklanır.
Puanı kötü olan 60'ın altında olan arkadaşlar için de şimdiden ufak ufak çalışmalarını, cep kitapları edinip, yolda-otobüste,vs çalşmalarını öneriyorum. Nasipse 2014'te sınav tekrar yapılır ve yaş sınırı olmadığı içinde iyi puanlar alırsınız.. Saygılar.. Selamlar.. Allah yardımcınız olsun... ilgili sayfayada imzamı atmıştım çoktan...

(AHABER Den KOPYALANMIŞTIR

Engelliye müjde
Sınava giren engelliler için 4 ayda bir ek atama yapılacak. 15 bin engellinin kamuya alımı 2 yılda tamamlanacak
EKONOMİ 02 Ekim 2012, Salı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün açıkladığı 63 maddelik manifestonun uygulanmasında, ilk önceliklerden biri, engelliler için gerçekleştirilecek icraatlara verilecek. 15 bin engellinin kamu kuruluşlarına alımı 2 yılda tamamlanacak.

KADROLAR DOLACAK

Özürlü Memur Seçme Sınavı'na (ÖMSS) giren fakat herhangi bir kuruluşa yerleşemeyen engelli vatandaşlar için 2 yıllık süre içerisinde, ortalama her 4 ayda bir ek atama gerçekleştirilecek. Aile Bakanlığı'nca engelliler için yürütülecek politikaların ilkini, belediyelerin engellilere yönelik eksikliklerini gidermesi ve kamuda boş engelli kadrolarının doldurulması oluşturuyor. Bakanlık, 2013 sonuna kadar tüm kamu kuruluşları, ulaşım araçları, metro, yollar ve kaldırımların engellerin kullanımına hazır hale getirilmesini sağlayacak. Kamu kuruluşlarında yapılacak 15 bin engelli alımı 2 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirilecek.)

Şimdiye kadar verilen vaatler yerine getirilmiş olsaydı şimdi kadromuzu almıştık. kimin söylediğine değil gerçekleşip gerçekleşmediğine bakıcaz. ciddiyetsiz gerçekleşmeyen vaatleri oyalama taktiklerini protesto etmek isteyen arkadaşlar sizde katılın. ömss imza kampanyası: ÖMSS HATALARI DÜZELTİLSİN KADROLARI ARTTIRILSIN DEVLET %3 ŞARTINI YERİNEGETİRSİN. İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Üst Alt