Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

Toplanan imza
1963
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.2513

2 gündür giremiyordum nete girer girmez soluğu burda aldım zaten
maşallah imzalar epey ilerliyor ben de şimdi tweet hesabımı açtım birkaç kişiye tweet attım
bi de face açıp orda paylaşacağım birazdan... bir an önce 2000i görürüz inşallah

inşallah gül :)
[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1966
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.2563

1967
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.258

Toplanan imza
1968
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.2596

1972
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.2663

Toplanan imza
1993
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.301

2000e son 7... geri sayım başladı:D

Toplanan imza
1999
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.311

son 1!!!

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
2000
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 3.3126

bende imzaladım gerci başvuru bile yapmadım nasıl oldugunu bile bilmiyom hayırlısı olsun şimdiden

teşekkürler sonsuz sevdam
imza için sınava girmiş olmanız gerekmez teşekkürler

Toplanan imza
2014
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3358

bugun sanırım bu sayfaya giren olmamış eminim ki bu imza kampanyası için uğraşan arkadaşlarımız fırsat bulamamışlardır
ben de ilk buraya giriyorum zaten
konumuzu güncel tutalım inşallah ki belki yeni üye olan veya sayfamızdan bihaber kalmış arkadaşlarımızın dikkatini çekeriz diye umut ediyorum

hadi arkadaşlar imza kampanyasına katılın lütfen sesimizi duyuralım...

2021
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3474

güncel!

Toplanan imza
2021
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3474

2022
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3491

2028
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.359

İmza kampanyasındaki sıralamamız biraz daha yukarı çıkarsa daha faydalı olacaktır görenlerde imza atacaktır anca biraz daha imza sayımızı yükseltmemiz gerek kıçı kırık imza kampanyalarında bile imza sayıları uçuk rakamlarda görünürken bizim bunca kardeşimizin duyarsız kalması üzücü hak bu şekilde alınmaz ağlamayana emzik vermezler kimse kusura bakmasın yoksa önünüze atılana razı edilirsiniz ...

Toplanan imza
2030
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3623

Arkadaşlar Merhaba, düzenlemiş olduğumuz imza kampanyasına desteğinizi beklemekteyiz.
Yapmanız gereken Linke tıklayıp ÖMSS HATALARI DÜZELTİLSİN KADROLARI ARTTIRILSIN DEVLET %3 ŞARTINI YERİNEGETİRSİN. İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Ardından

yazan yere tıklayın.

Bilgilerinizi yazıp ardından
linkine tıklayınız.

Sonra oraya yazmış olduğunuz mail adresinizi açıp Gereksiz kutusuna gelen imza onayı mailini onaylayınız.
[FONT=Trebuchet Ms][SIZE=4]
[/SIZE]
[/FONT]

[FONT=Calibri]
[/FONT]

[FONT=Calibri]

[/FONT]

2034
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3689

Arkadaşlar bugün bi dernek başkanı bana 2. atamalar Ocak ayında yapılacakmış dedi.Eğer doğruysa yandık daha aylarca bekleyeceğiz.

inşallah yaa :( Zaten kpss'dende pek umudum yok :( bu sene hiç bi işim rast gitmedi sınavlara hiç çalışamadım zaman olmadı berbattı herşey :( bu seneyi hayatımdan silmek istiyorum yeni bi başlangıç istiyorum artık :(

düz lise mezunuyum ne kadar kadro artacakkı ..

bence kadro artmasın .. butun branslara basvurabıleyım.. özel yetenek hariç..

70 parçaya bolmuşler yok saglık lise mezunu yok uni mezunu yok sanat lisesı mezunu imamhatip mezunu.. 7000 kişi alınacak ama 10tane düz lise mezunu ya var ya yok bunu ortadan kaldırmak gerekıyor ...

yüzde 45 engellı raporum var bu sartta yapabılecegım işere basvuru yapayım nıye ılla sanat lısesı mezunu arıyorlarlar anlamadım.. düz lise bıtırdıgım için çok pişmanım hem zaten onuda zor bıtırdık..

yağmur;
inşallah çok yoruldum çünkü....

tercik klavuzunda sağ taraftaki bölümü olmasın..

lise - uni diye ayarın yeter bukadar seçiçilik iyi değil...

Toplanan imza
2035
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 3.3706

twitterdan yine bi atak yapmamız gerek arkadaşlar organize olalım bigün

bu yılki kpss çok zormuş önlisanslılara ben girmediğimden bilmiyorum sorular nasıldı henüz sorular da yayınlanmadı
ikinci tercihlerin Ocak'ta olması demek ek yerleştirmelerin bir an önce yapılcak olması sonucunu doğuruyor ama nerdeeeee??? sözde Eylül ek yerlş. Ekim 2. atamaydı?!
hayırlısını diliyorum Rabbimden ama atanmayı bekleyen öyle çok kişi var ki... açılan kadroların zaten 1/3ü sağlık 1/3ü diyanet kalan 1/3ten de ne gelirse bahtımıza!!! kpss ile dolmayan kadrolar ömss ile nasıl dolar orası da muamma...

ya saçma sapan imza kampanyaları 3bin-5 binlerde aklım almıyor bu nasıl olur diye?!

ben tarihte biraz zorlandım. Türkçeye zamanı fazla ayırdığım için matematiğe zaman kalmadı sadece 2 soru yapabildim gerisi boş kaldı. ama benim bu sene hiç bi sınavım iyi geçmedi geçmemesi de çok normal diye düşünüyorum o yüzden kendimden bişey beklemiyorum aileme de beklememesini söylüyorum.

Benim daha önce bir tahminim vardı kendimce tekrar edeyim bakın arkadaşlar ; 7700 kadro hala tam doldurulamadı hala işe başlatılmayan hatta memur olmaz raporu ile atanamayan damga yiyen kardeşlerimiz var, şimdi gelelim saadete, bu atamaların hepsi sonuçlanmadan ek kontenjan ataması yapılamaz çünkü kimlerin atanıp nerelerde boş kalan kadro sayısı belli değil çalışırken farklı kurumlarda sınavı kazanıp haklı olarak kendi bölümünde atanan arkadaşlarda mevcut bunlardan boşalan yerler ve nitelikli kadrolar tekrar gözden geçirilerek düz memur kadrosuna çevrilmesi ekim sonunu bulur kasım sonuna doğru ek kontenjan atamaları yapılır 2013 ocak sonu şubatın sonunuda bulabilir 2. atamalar gerçekleştirilir. çünkü yerel seçim tarihi 2013 ekim veya kasımın ilk haftası olacak partiler büyük oranda anlaştı bu süreçte hükümete reklam gerek bu yüzden 3. alımlarda ağustos gibi yapılır ve 20 bin kadro süreci net olarak yine en son dolmayan kadroların toparlanmasıyla eylül sonunda bitirilir ama inşallah yanılırım ve erken biter ...

daha göreve başlamayanları göz önüne alırsak tahminlerin doğru maalesef ki... düşünsenize Eylül sonu oldu Ağustos atamalarında yerleşip işe başlamayanlar var bir memurun yerleşmesi 2 ay alıyor muydu? benim bildiğim bir ay içinde çoktan iş başı yapmaları gerekirdi en azından kpss için böyleydi ama şu birkaç yıldır herşey tepetaklak oldu ömssyi kpss ile bir tutmak olmaz denebilir ama ben ikisi de memurluk sınavı sonuçta diye düşünüyorum zira bizim başvurularımız bile kpssden daha zahmetliydi

deepfreeze,
benim de eski e-postalarım vardı mynet, yahoo, hotmail, gmail falan bi de hotmailden 10 yıl önce aldıklarım falan onlarla attım ben de en az 5-6 imza... sülaleme gelince... birçok kişide net yok olanlardan da rica ettim zaten ama işe yarasa keşke...

Üst Alt