Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

yaw benim sayfada sürekli güncelliyorum :D ben nerden bileyim bakmadığınızı :D tamam her akşam yapalım bunu saat 22'de belki o zaman ses getirir

Gul suçun ve cezan büyük direk kalemini kırıcaklar yassıadada dar ağacın hazırlanmış :D

Sebboy imzadan kaçıyordu gene ondan ceza yesek güzeldi sen tweetter dan yemişsin :D

:D ulen heryerde engel var bune abi:)

acaba kim şikayet etti seni bacım :D benim sayfa doldu ama kimseden şikayet yemedim çok şükür
:) itiraf et kız küfürmü ettin birine :D

Cumhurbaşkanına attım:)

ya ben başa yazı yazmamıştım sadece link atmıştım heralde ondan oldu
valla tweet attıklarımın hepsine sen de atmışsın cnm hem ben kötü söz kullanmam:cool:
ama tweeterdan bir uyarı aldım yani bu kötü oldu :(

fatma şahinede gitti

çok şanslıyımdır ondan heralde Maralım:)

bu arada bnm tweet sayfası yine dondu açılmıyor hiçbirşey

Rojhat baydemir kim ya beni takibe aldı:))

istersen takip listenden çıkarabilirsin

yok arkadaşlar benim bu akşam tweeterdan yana şansım yok uyarı mı almadım sayfa mı açılmıyor ne bu yaaaaaaaaa....

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1348
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.2327

Maral senin bana yazdığın yazıya yanıt yazamıyorum açmıyor basmıyorr ne biçim bir site Allahım yaaaa.... insanı hasta eder

Gul ağrıtma kafanı sıfırdan al bir tane daha kısa ve temiz olur, bana müsaade herkese iyi geceler.

yeniden alsam da aynısı olacak ki... yani yanıtlaya basmaz açılmaz
hem benim başka bir hesabım daha vardı ama o da kaldı her sorun yaşanınca yenisini al olmaz ki zaten IP no belli yani...

boşver tatlım yeniden bi tane alırsın takılma üzülme bugün twit kasıyor arada bir bendede hata veriyor hopss yanlış giden bişeyler var diyo :D

bişey olmaz ipe halata bakma :D al bidene daha maşallah bo durdukça adres mi aldınız ulen hiç üşenmiyorlarda o kadar adres niye yahu:)))

banada hay aksi deyip durdu arada :D hapşırır gibi

valla ben alalı aylar olmuştu ama pek kullanmamıştım şimdi aldığımda da sorun var herhalde tweeter sayfasından dolayı...
açıkçası yeni hesap almayla uğraşamam zar zor açmışım zaten...
napalım yarın yine uğraşacağız artık

arkadaşlar doğru düzgün çıkış bile yapamadım kapattım sinir krizine sokar bu tweeter insanı... aman bilmemek daha iyiymiş yaaaa....

Bende yarına bakayım artık hem bugün iyi organize olamadık aynı kişilere aynı anda 20 kişi atarsak dikkat çeker bence sizce?

öyle tabii...
bugun tweeter sitesinde sorun var herhalde... 2,5 saatte topu topu 12 tweet atabilmişim toplamda.... çıkışa bastığım halde siteden çıkmıyor o derece berbat bir halde tweeter!!!

ben sanırım 100 tane attım bugün :D aklıma kim geldiyse attım yarın kime atacağımızıda burda paylaşalım öyle atalım

son imza durumu :

Toplanan imza
1350
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.236

senin maşallah tweetlerin durmadı Maralım demek ki bağlantıda bir sıkıntı var

Toplanan imza
1350
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.236

DENİZLİ İMZA SAYISI 50 OLDU

engelliarkeolog;

ya şu imza işini neden 60375 olarak belirlediniz? daha makul bi rakam yapsak olmaz mı ki? en azından 20.000 ' e düşürseniz? birde orda ki dilekçe gibi olan yazıyıda imla kurallarına göre düzeltelim diyorum :)

Arkadaşlar aynı anda aynı ünlüye gönderelim bütün sayfası bizim twitle dolar görmeyen gözlere sokmuş oluruz ne dersiniz bidahaki sefer o şekilde yapalım

İmza toplansın onlar düzeltilir bakalım imza işini halledebilseydik...

engelli arkeolog,
ztn birkaç tane kişinnki aynen dediğin gibi oldu herkes aynı kişilere tweet atınca ister istemez dikkat çekiyor

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1352
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.2393
DENİZLİ 51 oldu :)

rakamı indirebilirim o rakam temsili bi rakam. imza formundaki metni düzenleyebilecek imla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bi düzenleme yapabilriz

Şunuda unutmamak lazım rakam 20 bin 60 bin fark etmez eğer 60 yetmezse olmuyormu dicez amaç ses getirmek bence.

imza formuna bir ara müsait olunca göz atarım düzenlenecek noktaları düzeltir burda paylaşırım sizde aynısını oraya kopyalarsınız. birde orda bakanların adlarını silelim insanlar orda isimleri görüncede korkup imza atmıyorlar sanırım başımız yanar diye çünkü bir nevi bakanlar görevlerini yapmamakla suçlanıyor orada, sadece ilgili bakanlar diye değiştirebilirsin şimdilik çnk o şekilde olunca insanlar bu imzaların başlarına bi iş açacağından korkuyorlar

Üst Alt