Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

birbirimizin yazdıklarınıda retweetliyelim arkadaşlar

aynen sorunlu bugun tweeter...
tweet yaza basıyorum açılmıyor
herhalde çok fazla yüklendik ondan tweeter çöktü :)

Pardon ben aynı kişiye 2 kez aynı mesajı yazıyormuşum sağanağa devam :)

"Pardon,bir hata oluştu, bir dk sonra tekrar retweet atmayı deneyn" diyor

[FONT=lucida grande]#engellileriçin1imza bu şekilde atın :)[/FONT]

millet sürekli twit atın boş durmayın

ya ben ne tweet atabiliyorum ne retweet yapabiliyorum sayfa donuyor anlayamadım:confused:

birisi benim nickimi kullanarak imza atmış hehehehh :D

ya ben ne tweet atabiliyorum ne retweet yapabiliyorum sayfa donuyor anlayamadım:confused:
tekrar çık ve gir vede twit gizliğini kaldır [FONT=lucida grande]profilini düzenle-hesap-twit gizliliği twitlerimi korumaya al kutusundaki tik işaretini kaldır[/FONT]

Emin olun yarından itibaren duyarlı kişilerin yardımı ve duyuruları ile bugüne kadar toplanan imza kadar imzanın bir günde toplanması içten bile değil, ben stratejik kişilerede attım ünlü ve okunur olanlara.

yav deli olacam parolamı sıfırlayamıyorum

Toplanan imza
1339
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.2178

Maral tamam dediğini yapayım bu arada ben senden retweetliyorum arada... birkaç kez kullanmıştım ama tam bilmiyordum:confused:

Toplanan imza
1340
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.2195

canım sürekli retwet yapın bu sayede arkadaşlarınızın sayfasındada görünür

ben yeni adres aldım şimdi napcam:)) ulen bide bu tweete girdik ya

ibrahimsagir33

valla ben de bu konuda çok bilgili değilim ama bence profilini jet hızıyla düzenle sonra da ünlülerden kafana esenleri ekle onlara tweet at ya da Maralın dediği bir yönlendirme yazısı vardı yaaa Maral yardımmmmmmmm

#engellileriçin1imza

bu etiketi kopyalayıp yazınızı yazıp tweetleyin

arkadaşlar benim bağlantımda sorun var fazla bi iey yapamıyorum siz devam edin lütfen

Biraz müzik fena gitmez :)

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1341
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.2211

ilk tweet cüneyt özdemire:D

Arkadaşlar benim sizlere attığım twitleri retweetleyin

ben d eilk buket aşçıya malum kader arkadaşımız o da...

tamam cnm onu yapıyorum zaten

ah bide anlasam:D twete çökertecem ama:))

Maral atıyoruz ama oraya atınca imza kampanyasına link olmuyor sadece yazı olarak kalıyor gibi geldi bana üzerine tıklayınca benmi yanlış yaptım sende bir kontrol edermisin rica etsem attığın bir tweet ten.

Riera,
aynen bana da öyle geldi sanki:confused:

bu arada Bio sen atmışsın cüneyt özdemire ama adam powerturk muzikten bahsediyor:confused:

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1344
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.2261

ben buket aşçı, nazlı öztarhan, saba tümer, elif şafak (gerçi gönderilemedi de:confused:), birkaç kişiye daha gönderdim ama bu arada benm profil askıya alınmış:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

heralde biri şikayet mi etti ki:confused:

Biraz geç olmadımı Maral bu açıklama :) yarın herkes müsait olduğunda tekrar tweet taarruzu yapsın arkadaşlar lütfen.

cnm ben de aynını yaptım ama işte uyarı aldım dk 1 gol 1 oldu!!!
bir daha başkalarını rahatsız etmeyip tweeter kurallarına riayet edeceğimi onaylıyorum gibi bi yazıyı onayladım düşünün yani...

Üst Alt