Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

Kıymet işimize bakalım ... bülent abi idamlık o zaman :D imza kampanyasını sitede yayınladığı için :D yahu arkadaşlar neden boş beleş işlerle uğraşılır anlamam...

Bu arada Ülkemizde işleyiş ne yazık ki itelemekle gerçekleşiyor.Biz Denizli'de engellilere özel toki yapılması için imza topladık ve yaptırdık Kasım gibi Engelli arkadaşlar evlerine girecekler :) imza kampanyası suç olsaydı biz imza atan tüm engelli arkadaşlar 2 yıl öncesinde hapsi boylamıştık :)

Maral celladın olacammmmmmm :D:D:D: idamlıksınız olim siz:p

Toplanan imza
1299
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1516

Osmanlının kuruluş yılına ulaştık hayırlı olsun :)

İmzayı attım içim rahat,hiç bir kaybımda olmadı.

Ahmet abi eline sağlık teşekkürler...
[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1308
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 2.1665

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1310
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1698

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1312
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 2.1731

Saat:15.45 itibariyle devlet personel başkanlığı ile yapmış oldum görüşme şu şekildedir; Ömms süreci içerisindeki alınan sahte raporlar hususu gündemde ve iki sefer hem sınavdan önce hemde sınavdan sonra deşifre edilmiş kişiler hakkında adli süreç devam etmektedir,eğer bu insanlar gerçek engellinin önüne geçtilerse haksızlık olacaktır siz nasıl önlem aldınız?
Dp görevli cevap: Bu konuyu bizde yakınen takip ediyoruz, kurumlarda atamalar için 5 kişilik kurulun kurulma amacı bütün evrakların ve niteliklerin sorgulanmasını yapmak çok titiz davranılıyor aksi halde gerekli ceza-i müeyyideler uygulanacaktır. Örnek raporlar gerekli alınan hastahanelerin önce telefonla aranarak bilgi istenmesi aks haldeki durumlarda ataması yapıldığı ilde kurum tarafından hastahaneye sevk edilerek rapor istenmesi gibi. kara kuvvetleri komutanlığı ile ilgili yeniden rapor istenmesi hususunuda dile getirdim onlarda işi baştan sıkı tutup yeni yönetmeliğe göre istemişler kendi yönetmeliklerinde böyle bir madde mevcuttur mutlaka ama eski alınan rapor içinde itiraz hakkınız var dediler. Eylül ile ilgili veya ekim ayı ile ilgili herhangi bir atama durumu söz konusu değil resmi bir yazı gelmediğini belirtti bu iş uzar bana göre:) geçmiş olsun. İmzaya devam..

Toplanan imza
1314
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1764
durmak yok arkadaşlar devammm imzaya bu akşam twitterdan duyurcazmı napcaz? karar verildimi kesin olarak

1316
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1797

Bio;
aslında konuya başlık açtım ama buraya aktarılmış konu neden bilmiyorum blog lafına gelince evt bir kişiden duydum bana bazı linkler alttı ve bu paylaştığımda sonuncusuydu korktum kasıldımda kasıldım bn ilk atamada memur olamadım ama daha snralrda atanırsam bu imza başıma iyi şeyler getirmez diye gece kurdumda kurdum çok piripirikliyim sanırım:((

Sebboy sakin ol arkadaşım bugüne kadar kimse böyle hak arama adına attığı imzadan dolayı ölmedi yada cezaevine atılmadı inşallah atanırsın kurma kafanda artık pimpirklenecek bir durumda söz konusu değil o arkadaşına çok selam söyle bu kadar tırsak olmasın kendi tırsaklığını sana yansıtmış saygılar zaten bu önümüze keten olanlara eğer bu iş bir vesile ile işe yararsa o tip gevşeklere hakkımızı helal etmiyoruz biz olur veya olmaz demiyoruz mutlaka dikkate alınacaktır ki örnekleri mevcut Talimatı direk cumhurbaşkanı verdi bir imza kampanyasında , biz huzuru bozacak ne esrar satıyoruz ne pezoluk yapıyoruz nede hırsızlık yapıyoruz eve mahkum değil çalışan üreten engelliler için mücadele ediyoruz Hak olan bir durum için yapılan haksızlığın hızlanması adına bir kampanyaya destek veriyoruz hepsi bu rahat ol artık...

1325
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1946

Toplanan imza
1325
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1946

twit yaümuru için ortak metinmi kullanalım yoksa herkes kendisimi anlatsın durumu. ortak metin deniyorsa herkes bi ortak metin önersin

engelli arkeolog,
ortak metin de olabilir herkes kendi de yazabilir arkadaşlarla ortak karar almak gerek...
ama bence faceteki sayfaya birşeyler yazmak lazım ben facete gruplara imza linki atarken sayfanın linkini de paylaşıyorum gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz şeklinde... o yüzden imkan buldukça sayfa güncellenirse daha iyi olur

gul2011;

seni yönetici olarak atayabilirim sende katkı sağlayabilirsin. grubta kullandığın isim ne özelden at istersen

engelliarkeolog;
faceten yazdım

Toplanan imza
1327
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1979

hayırdır inşallah gıdım gıdım ilerliyor bu imzalar bugun:confused: herhalde 1 saat sonrayı bekliyor herkes:)

Selam saat 22 ye az kaldı umarım herkes bir adet twitter adresi edinmiştir kendine :)

ben hala oluşturmaya çalışıyorum yarım saattir de pc donuyor:mad:

Metini burayada kopyalarsanız iyi olur benim olduğum face sayfasında yok bir mesaj sanırım sizin kastettiğiniz farklı bir face sayfası.

arkadaşlar ben twiterde #engellileriçin1imza hadi sende bu etiketi kullanarak bir şeyler yaz gibi bi kaç kişiye gönderdim.
etiketimiz aynı olursa Türkiye gündemine yerleşiriz ama bunun için neredeyse 100lerce twit atmalıyız :D hadi gazamız mübarek ola

Arkadaşlar twiter kampanyasına son 25 dk metin önerisi olan katılacak arkadaşlar lütfen buradamısınız kaç kişiyiz

ben başladım bile tıkla bak :D

Riera,
facete bir sayfa açmıştı bir arkadaşımız linki şu:
ÖMSS İMZA KAMPANYASI | Facebook

Maral,
cnm ben de seni ekledim tweeterdan şimdi bakıyorum

engelli arkeolog,
ben faceten yazdım ama sayfada görünmüyor bu konuya bir el atsan hani?

Toplanan imza
1333
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.2079

bizde daha fazla kişiye ulaşmaya çalıştık fakat katılım az inşallah bu ilk olur arkası gelir şimdilik genede elimizden geleni yapalım zarar gelmez

arkadaşlar benm tweeter sayfam dondu :mad:

Paso aynı mesajı yollama diye twitter uyardı bana az mola yap dedi beklemedeyim :) herkes kendi ilinin vekillerinin twitter adreslerinede atabilir bu etiketi ben attım şahsen

Üst Alt