Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

ben de tweet şifremi unutmuşum acaba yeni mi alsam dedim:confused: mecburen almak lazım yarın 10da toplu mesaj bombardımı olacak çünkü...

banada alsana gül:D

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1254
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.077

[FONT=Trebuchet Ms][FONT=inherit]Safak Pavey[/FONT] - İstanbul
1326026129_004.png
[/FONT]

[FONT=Trebuchet Ms]son imza Chp Engelli Milletvekiline ait :) sesimizi duyuyorlar yavaşta olsa :)[/FONT]

Maral,
şu an öyle çok sevindim ki bu ismi gördüğüme...
gerçekten amaç yerine ulaşmaya başladı:):):)

Bio,
herkes kendinden mesuldur...

Vallaha imza atana kadar mecliste ses olsun artık sayın pavey vekil maaşlarında beyanat vereceğine değil mi ?

işte o da tek tabanca yetemiyor herhalde...

Maral,
şu an öyle çok sevindim ki bu ismi gördüğüme...
gerçekten amaç yerine ulaşmaya başladı:):):)

Bio,
herkes kendinden mesuldur...

evet canım sesimiz yavaş yavaş yükseliyor :D bize inanmayanlar utansın :)

Çok ciddisin gül zaten kendi mesuliyetimi biliyorum geçmiş zamana bir git istersen ömss başlangıcından bugüne ve şuan ki msjıma kadar alacak kadarız maksat arada şaka olsun bu süreçte ciddiyetimi mesuliyetimi hatırlatmana gerek yok herkesin ne kadar samimi olduğunu biliyorum bu sitede konu başlığı açmıcak kadar ve burada mücadele peşindeymiş gibi koşanlarıda biliyorum ben sen rahat ol...

Vallaha imza atana kadar mecliste ses olsun artık sayın pavey vekil maaşlarında beyanat vereceğine değil mi ?
onuda yapar belki :) onada twit atalım :)

1255
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0787

o meclisdeki sekreterinden kaybetti baştan kıymet aradım bana hala dönecekler bu konuda akp ve mhp vekillerinden samimi olanı görmedim her ne kadar şikayetimiz iktidar partiside olsa onların telefonuma döndüğünü biliyorum bu yüzden pek sıcak gelmiyor artık şafak pavey özellikle vekil maaşlarından sonraki açıklamasından sonra imzada atsa hiç bişey ifade etmiyor.....

Bio,
ben de şakana öyle cevap verdim kendimce ama mesuliyetlerine laf etme amaçlı değildi, ben sadece kendimden mesulum herkes de öyle demek istedim çok espritüel değilim pardon yani...

Maral,
eminim Şafak Pavey çok duyarlı tweet elbette ona da göndeririz

Gül kimsede edemez zaten çok ciddi geldin o yüzden öyle yazma gereksinimi hissettim ....

dur ben twit atayım belki destek verir o zaman görürüz ciddi anlamda ne kadar samimi olduğunu

Bio, ben de böyleyim işte olaylara karşı ciddiyimdir
neyse son imza durumu şöyle:

Toplanan imza
1256
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0803

şafak paveyi gündeme taşıyamam engelliler daha önemli ona tweet attımda pek bir fayda sağlıyacağını düşünmüyorum atan atsın karışmam o yaşadığım pozisyondan sonra ekside farklı şekilde olasılığım yok mhp genel başkan yardımcısı ruhsar hanım engellilerden sorumlu parti içi direk cebini buldum nerden buldun niye arıyosun demeden tm 45 dakika beni dinledi komisyonda Ali öz mersin milletvekili tam 2 saat yüzyüze ruhsar hanımla aynı komisyonda olduğunu neleri tartıştıklarını anlattı ve gündeme getirdiklerini söyledi akpli güngör bey kendisi 1 gün sonra yolda araç kullanırken döndü dinledi sayın pavey hala dönecek kaç aydır kadro düşürüldüğünde aramıştım:D bizi damdan düşenlerde anlamıyor demekki partizan değilim benim için engellilerin hakları ve yapılan haksızlıklar ilgilendiriyor sesimizi kim duyurabilecek kanatindeysem ona yazarım mesela bimer,cumhurbaşkanlığını maile tutsak daha faydalı olacaktır seçim yaklaşıyor nede olsa bakın kara kuvvetleri komutanlığını kazananlar sıfır rapor istiyor ama diğerleri sürekli raporları kabul ediyorlar yönetmelik olarak herpsi istemesi gerekiyor ama siyaset ve oy durumu işin içine girince geri adım attılar aile ve sosyal politikalr bakanlığı örnektir son 6 ay içinde alınan rapor isterken geçmiş tarihli raporları kabul etmeye başladılar ben derimki uzun lafın kısası bimer cumhurbaşkanlığı aile ve sosyal politikalar bakanlığı ve çalışma ve sosyal bakanlığını maile tutalım....

iyi reklam yapıyorum ben ya :D Denizli'den 44 imza var :D daha şehir dışı ve yurt dışındakileri saymıyorum :) süperiz durmak yok reklama devam :)

gül istersen beni konuşturma ne dersin biliyorum herkesin ciddiyetini....

ben yatar iyi geceler canlar....

1257
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.082

DENİZLİ 45

1257
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.082

Maral,
pardon da Denizli'den çok kişiye ben de imza attırdım bi kere:)sevgili hemşehrim:) ben yurtdışına açıldım bile:) ama senin gayretinin farkındayım cnm güzel reklam yapıyorsun faceten takip ediyorum yani:)

Evet şekerim iyi reklam yapıyorum :) bu işin şakası tatlım Denizli'den imza atan ve tanımadığım kişilerde var kabul ediyorum :) bu arada K[FONT=Georgia]anal D'de 'gunaydin' programini sunan İrfan Degirmenci'ye de twit attım bakalım imzalayacak mı :)[/FONT]

ya ben tweeterı açmadım henüz
murat güloğlu ve fatih portakal da gelen tweetleri mailleri yayında okuyorlar özellikle sabah 7-9 arası atılırsa süper olur murat güloğlu kadro isteyenlerin tweetlerini okuyordu geçenlerde

bu arada Maralcığım hemşehrim iyi geceler diliyorum cnm, inşallah yarın güzel bir gün olacak :)

bende çıkıyorum canım :) sanada iyi geceler evet inşallah yarın güzel bir gün olacak
1259
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0853

1262
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0903

1265
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0952

Toplanan imza
1290
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.1366

Sebboy ayrı bir başlıkta aç kardeşim ve orada uyarıda bulun herkese bu ısrarın neden anlamış değilim memur olmyan kişiler için herhangi bir suç isnat değildir daha iyi araştır bence blog yorumları ile hareket etme bi kaç kişininde orda yyorum ve yasaları paylaşımını okudum aynen sıkıntı yok rahat ol bu kadar kasma hem kendini hem bizi...

[FONT=inherit][FONT=inherit][FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1296
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 2.1466
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=inherit][/FONT]

Memurlar atmasın o zaman arkadaşlar aman haa onların koltukları sallanmasın sonra biz kendi başımızın çaresine bakarız.Dilekçe vermek ve imza toplamakta suç değildir diye biliyorum.Öyle olsaydı hiç kimse imza toplamaz yada dilekçe yazıp vermezdi devlet dairelerine

Üst Alt