Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 3. Alımında önlisans mezunları kaç puanla atanır..?

HATAYLI...

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba sizce önlisans alımında puanlar kaçla kaç arası atama yapılır. Bu konuda düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Bende önlisans mezunuyum 66 puan almıştım, bu kadar düşer mi bilmiyorum inşallah düşer amin :)

o kadar umutlanmayın bence düz memurluk çoğu kadronuz yine 70 üzeri olur gibi bencekadroların yükseltilmesi için baskı kurun ve o başlıklarda yorumlarınızı yoğunlaştırın arkadaşlar..

Ben çok heveslendim ya inşallah hayırlısı olsun :D evet gerekli yerlere baskı yapmak lazım belki alacakları sayıyı çoğaltırlarsa şans bize de gelebilir :)

bu saaten sonra baskı maskı ışe yaramas enfazla 3,atama olur gene ;5000+5000+2500 .bır oncekıne 60000kışı gırmıştı buna 75-80,000 kışı gırer heralde puan aralıgıda yukarı çıkacaktır 75p+ alamınız gerekır enaz bence

merhaba ömss yenı bır atama olacakmı ben duz lıse mezunuyum.

benimde puanım 74 ama zamanında lise düzeyinde sınava girmiştim.sonradan önlisans diplomamı aldım.
umutluyum,en azından küçük illere çıkabilir düşüncesindeyim.

Bir mailde sen yaz mustafa kardeşim olmaz diyeceğine belki olur. Yangını söndürmesede en azından çaba gösterdik diyebilelim olmaz mı ?

Romulus önlisans diplomanı alman tercihini etkilemez lise düzeyinde tercih yapacaksın kadro yükselmezse ataman zor kardeşim hiç umut bağlama...

güzel konu olmuş 75-65 arası gider bence yani atanır

75 ile 70 arasında kalır sebebi kadro sayısının az olması...

aralardan 65 puanın 3 üstü 3 altı gider.

Kadro azken çok zor her ilin en yüksek puanı atanır artı her ildede kadro açılmadığı için o kadar düşmez...

Bio ,

ben devlet personel başkanlığı ile görüştüm.lise düzeyinde sınava giripte sonradan önlisans diplomasını aldığında önlisans kadrolara tercih yapabiliyor dendi.

bilgine.

Kardeşim yapamazsın sınava lise düzeyinden girdin unutma bunu hasbel kader atanırsan ataman yapılmaz bilgine bu süreci yakinen takip eden birisiyim 2010 sonra en üst kademeden en alta kadar yanılıyorsun... o zaman herkes lise düzeyinden girsin önlisans diplomasıyla tercih yapsın :)

evet dediğim gibi 67 kadar düşmüş atananlara hayırlı olsun

arkad
şlar merhaba bir şey sorac
ğım şimdi ben
2010 ömss ye girdim ve hizmetli olarak atandım şimdi 2014
de önlisans diplomam ile girmek için başvuru yaptım ve memur olarak çalışıyorum u işaratledim sorun olur mu sizce

birde 54 puanla lisans mezunlu muşta atanmış olan arkadaşım var

Üst Alt