Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS / 2013 Sonuçlarına Göre Türkiye Halk Sağlığı Başkanlığı'na atananlara bilgi

cok tsk ederim dederbo sizler memurlar .nette takip edyorum ankara grub bişey le yapyorlar imzalar randevu almalar üst düzey devlet yetkilirinden inşaallah emekleri bosa cıkmaz allah yar ve yardımcıları olsun . emegi gecenlerde allah razı olsun.umudumuzu kırmıyruz neede umut fakirin ekmeği.

Arkadaşlar Merhaba

Ben Halk Sağlığı Tekirdağ ilçesine VH.K.İ atandım ve göreve başlamış bulunmaktayım ... valilikten yazı beklemekteyim görevim binaen daha kesinlik gösterecek

Ücret bodro vb gibi konular daha konusulmadı bu yazı ile belirtilecek anlaşılan h.olsun herkeze

eşref maden

selam aleykum kardes halk sağlığı kurumuna atandığınızda raporunuzda çalışabilir/çalışamaz alanlar dolu muydu bi de tekrar rapor yeniletme istedimi? thsk 2013 de istenen evrak da şöyle bi madde var mıydı eğer aklınıza geliyorsa : Raporda çalışabilir/çalışamaz ibaresinin belirtilmesi, çalıştırılamayacağı iş alanları bölümünde kişinin atanmasına engel bir ifadenin bulunmaması, yerleştirildiği unvanda görev yapabileceğine dair ifadenin yazmaması eğer yerleştirildiği unvanda görev yapabileceğine dair ifadenin bulunmaması veya atanmasına engel bir ifadenin bulunması durumunda raporun yenilenmesi,

Üst Alt