Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012'ye girmiş olanlar EKPSS için sadece sınav ücreti mi yatıracak?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
ösym sistemimde tüm bilgilerim görünüyor sadece sınav ücretinimi yatırmam sınava girmem için yeterlimi..yada aile ve sosyal hizmetlere tekrardan gitmem gerekiyormu

Ücreti yatırman yeterli...

değşişklik yoksa eğitim veya özür grubu netten yapılıor

Benim rapor oranım değişti. 2012 başvurusunda rapor oranım 100 de 40 tı şimdiki rapor oranım 100 de 65 oldu. Aile ve sosyal politikalara şahsen başvurmam mı gerekiyor? yoksa internetten ÖSYM nin sayfasından başvuruda bulunsam bir kaybım olur mu bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Raporum sürekli.

internet şifremı unuttum şifremı unuttum dıyorum gızlı soru çıkıyor onuda bılmıyorum şifremı nasıl alacagım

xcoll bende unutmuştum, sana yakın olan herhangi bir liseye giderek 2 tl karşılığında yeni bir ösym şifresi alabilirsin..
Tolgahan rapor oranında değişiklik olduğu için bunu aile sosyale bizzat bildirmen gerekecek..

tmm. tşk. ederim
son sorum ben gecen ömss ye gırdım sımdı sadece ptt ye para yatormam yeterlımı

Evet herhangi bir değişiklik yoksa okul ve rapor bilgilerinde sadece para yatırıp internetten başvurunu yapman yeterli :)

Üst Alt