Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okurken memurluk yapmak mümkün mü?

ensrclk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
EKPSS'de 200. oldum ve bunu değerlendirmek istiyorum. Ancak üniversiteyi de geciktirmek istemiyorum ve ikisini birlikte yürütmek ne kadar ve nasıl mümkün olabilir merak ediyorum. Psikoloji veya Yönetim Bilişim Sistemleri düşünüyorum. Engelli memurlara tayin veya mesai saatleri konularında biraz daha müsamaha gösterilebildiğini duyuyorum. Bu konularda bilgisi veya benzer bir durumla karşılaşmış olan var mı?

Son düzenleme:
Evet mümkün. Ben istediğim bölümü kazanamayınca başka bir yerde okumak istemedim ve direkt olarak hemen devlette memur oldum. Daha sonra istediğim bölümü kazanınca istifa dilekçemi verdim ancak müdür dilekçemi kabul etmedi ve hem fakülte hem de işi beraber yürütmemi istedi ve bana her türlü kolaylığı göstereceğini söyledi. Üniversite ve iş yeri karşı karşıya idi. Allah kendisinden razı olsun ve Allah kendisine rahmet üzerine rahmet versin. Ben dört yıl boyunca bir gün bile senelik izin kullanmadım. Okula vizeler ve imtihanlar için gittim saatleri hesaplayarak yıllık iznimden düştüler. Ve sonunda fakülteyi bitirip diplomayı koydum cebime. Haksızlık olmasın arada bir iki gün izin verdiler kıyak geçerek.

Demek istediğim evet iş ve fakülte beraber yürütülebilir ancak iş yeri buna müsamaha gösterirse hiç problem olmaz ancak göstermez ise o zaman hem zorlanırsın, hem de tatsızlık çıkar ve sonuçta belki iş ve fakülte arasında tercih yapmak zorunda kalabilirsin.

Allah yardımcın olsun.
@ensrclk,

Üst Alt