Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okulumu bitirip Lisanstan mı gireyim yoksa okulu uzatıp Ön lisans olarak mı gireyim?

Droles66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selamlar

2016 EKPSS hazırlık sürecindeyim 2015 ocak ayında %62 rapor aldım şuanda Anadolu Üniversitesi maliye bölümü 4. sınıf öğrencisiyim mezun olmam için 1 dersim var yani bunu bilerek bırakmıştım 2014 kpssye ön lisanstan girebilmek adına okulumu bir sene uzatmıştım 2014 kpss'den 78 puan aldım malum bu puan normal kpss için birşey ifade etmiyor

Raporu almamla birlikte ekpss'ye ocak ayından bu yana çalışıyorum ancak aklıma takılan bu konuda sizlerin de görüşünü almak istiyorum

Okulumu bitirip Lisanstan mı gireyim yoksa okulu uzatıp Ön lisans olarak mı gireyim?

Dersimi verirsem nisan gibi mezun oluyorum yeni tercihlere yetişirim dersi vermeyip uzatırsam temmuzda mezun oluyorum

Sizlerden bu konuda değerleri yorumlarınızı bekliyorum

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

Kardeşim, örnek vereceğim. okuduğun bölümden alım yoksa? ne yapmayı düşünüyorsun :)) ama maliye bakanlığı sürekli yapıyor yani 2 sene okusan da lisans'da okusanda, puanını iyi koru. 85'den aşağı sakın sakın alma.

Bende şu an önlisansı lisans yapıyorum 4. sınıfı okuyacağım lisans olarak girmen daha avantajlı bence ben 2016 4 olacam ama büyük ihtimal sonuçlar açıklanıp tercihler olana kadar yetişir diye düşünüyorum alttan ders olmazsa tabi.. Zaten bölümden kadro açılmıyor ama lisans olmak bence biraz daha avantaj..

Lisans olmak memurluğa giriş için avantaj fakat Lisans mezunu olunca lise mezunlarının girdiği memur kadrosuna değilde KPSS den iyi bir puan alıp doğru dürüst bir kadroya girmek lazım gelir uzmanı gibi ki Lisans diplomasının bir anlamı olsun yoksa Lisans diploması alıp Lise mezunu gibi Bilgisayar İşletmeni olmanın bir anlamı yok. İşsizlikten iyi fakat diplomaya yazık edersin.Boşu boşuna 4 yıl olmuş olur.

Orası öyle ama iş kapak atmaksa lisans iyidir 60 ile atanan arkadaşlarım oldu ve sanırım en son lisans puanları biraz düşmüş biraz da nasip kısmet işleri bunlar herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun tabi. :)

Üst Alt