Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB zamanla bipolara dönüşür mü?

@Psikoterapi,
bende de okb oluyor hatta antidepresan yazdılar atak geçirdim peki siz nasıl atak geçiyor musunuz ?

OKB ile başladı sonra psikotik depresyon sonra bipolar, panik atak diyen doktorda oldu, şizoaffektif yazan da. Ama OKB bipolar çevrilmez ikisi ayrı hastalık ve eşlik edebilir birbirine. OKB ile başladı son teşhisim bipolar ama bu buna çevrildi anlamına gelmez.

@samedo99,
Manik, hipomanik, depresyon, hayal görme, ses duyma, kokular hissetmek vb. şeyleri kastettim.

12 senedir psikozum ben organik olmayan psikoz öyle şizofreniye falan dönüşmedi.
Hocaların farklı teşisler koymasının sebebi belirtileriniz ve o belirtileri anlatma biçimi adamın biri psikozun etkisinde yemek yemeyen birine dönüşebilir buda hocaya dendiğinde OKB sanılır OKB teşisi konur yani hastalığınızı çok iyi gözlemleyin ve anlatın zaten bazı psikiyatriler o kadar tecrübesiz ki sen volta attım desen geçenlerde sana dideral veriyor canım sıkıldı desen abtideoresanı artırıyor ne bilim ne desen altında hastalık arıyor.

@sokr@t,

Yakınız bana da 2006 da kondu lanet okb teşhisi ve o zamandan bu yana hala kullanıyorum kurtulamadık gitti...

@Rumeysa-_-, 2007 kondu bana okb teşhisi yaşadığım bazı şeyleri kafaya çok takıyordum şimdide geçmişe çok takıyorum .

@Rumeysa-_-, geçmişe takmaktan geleceği düşünmeye fırsat olmuyor 10 sene önce olmuş şeyleri takıp sinir oluyorum .

@sokr@t,
Nasıl berbat bisey olduğunu öyle iyi anlıyorum ki çünkü yaşıyorum maalesef ki yaşıyorum... zaten yaşamadan bilmek anlamak bana pek mümkün gelmiyor

@eclipsar, evet ama bu kadar etkilemeleri saçma bende lafımı söyledim onlara hatta birine dayak bile attım ama hala takıyorum sabah akşam aklıma geliyorlar sinir oluyorum işyerlerine bile gittim ama oradan ayrılmışlar nasıl kurtulurum bu takıntıdan hiç bilmiyorum .

@Psikoterapi, olabilir aslında boşluktan oluyor birazda ama ben çalışırken de takıyordum bu kişileri .

@sokr@t, bende 10 yıl önce ki iş yerinde çalıştığım bir kaç kişiyi takıyorum. Sinir oluyorum. Siz yine cevabınızı vermişsiniz ben küçüktüm bir şey yapamamıştım onlara karşı o zaman. Sizin de mi iş yerinizdeydi o iki kişi?

@eclipsar, işyerimde değildi birisi sözde arkadaş diğeri onun yanında çalışan biri neden bu kadar takıntı yaptım bu kişileri hiç bilmiyorum aşırı gıcık kapmışım aklıma geliyorlar sinir oluyorum hala üzerinden 10 yıl geçmiş üstelik !

Boş değilim ama bazen aklima geliyor benim de ve bende öyle sinirden köpürüyorum sonra diyorum kendime o iki ayaklı şeytanlar hayatını yaşarken sen niye takıp üzülüyorsun diye... bi süre sonra kendimi meşgul edip unutmaya çalışıyorum sonra yine , yeni, yeniden geliyor bitmek bilmeyen lanet bi kısır döngü işte.

@sokr@t, Bazı olaylar insanları çok derinden etkiliyor. Sizin ki de öyle olmuş olabilir emin değilim.

@Rumeysa-_-, aynen bitmek bilmeyen bir kısır döngü bu tam diyorum adam mı onlar ne takıyorsun takma boş ver sonra yine takıyorum yine yine hiç bitmiyor berbat bir şey ölene kadar bu herifleri mi takacağım ben nasıl kurtulurum bu takıntıdan ilaç falan hikaye .

Son düzenleme:
@sokr@t, normalde antidepresan kullandiginda okb ye iyi gelmesi gerek.Ben kullandığımda hicbirsey takmıyorum.selectra kullaniyorum okb için.

Üst Alt