Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB zamanla bipolara dönüşür mü?

@Psikoterapi, aslında bana ilaç değilde iyi bir terapi lazım neden bu iki gereksiz kişi sürekli aklıma geliyor neden durduk yere sinir oluyorum onlar beni hiç düşünmüyordur bile benim aklıma neden hep onlar geliyor neden takıntı yapmışım ne özellilkleri var

@sokr@t,
Terapi iyidir. Ben iki kere terapi aldım.iyi geldi.

@Psikoterapi,
Kullandığın antidepresan takintilarin gecirmesi lazım prozac iyi bir ilaç.

Prozacin yanında başka ilaç alıyor musunuz?

Son düzenleme:
@Psikoterapi, risperdal akşam .
Geçmişte tanıdığım 10 yıldır da görmediğim iki gereksizi takıyorum başka bir derdim yok birini dövmüştüm hatta diğeri içimde ukte kaldı .

Akşam alman iyi bende bir ara risperdal alıyordum.benim kaygılarımi artırıyordu.Biraktim onun gelişmişi invega alıyorum şuan sabah 6 mg iyi geliyor doktor 1 yıllık rapor verdi invega için.

Geçmiş takıntısı intahara kadar götürür ilaçla bile düzelecegini sanmıyorum sadece hafifletir

Bu kanıya nerden vardınız.bende de vardı ama hiçbir zaman intihari düşünmedim.yasamak güzel ramazan ayı geldi oruç tutmayı ve hayata sımsıkı sarılmayi seviyorum.

@malumokb, sevmediğim iki kişi sürekli aklıma geliyor 10 senedir görmüyorum birini dövmüştüm hatta diğeri içimde ukte kaldı aklıma gelmeleri normal mi hala hastalık mı ?

Dostum ben intahar edersin demiyorum o radeye kadar getirir bende de var bizzat örneği benim ağır okb hastasıyım o düzeye getirdi diyebilirim

Tamam anlıyorum sizi zor hastalıklar ama ilaçlarla geçiyor zamanla bende okb idim ama intihari hiç düşünmedim.

@malumokb,

Evet ilaç hafifletiyor okb yi ama ilaçları bıraktın mi tekrarlar çünkü okb kronik bir rahatsızlıktır.

Konuşma terapisi okb ye iyi gelebilir.

@malumokb,
O zaman ben okb yim aşamıyorum bu olayı iki kişi sürekli aklıma geliyor başka bir derdimde yok iki kere psikoza girdim bipolar dediler

@Psikoterapi,
Aslında bana iyi gelecek şey ikisini de tekme tokat dövmek birini dövmüştüm bir ara rahatlamıştım bir müddet sonra yine taktım .

Herkesin takıntısı var.Mesela şimdi içimden geçiriyorum oruç tutarsam ya anksiyetem ve okb geri sarsa diye takıntım var.Ama oruç tutmasam kendimi dinen suçlu hissediyorum.

@sokr@t, biliyorum ama gene oruç tutacağım.

Ben aşırı kilo aldım göbek önden gidiyor.Belki oruç sayesinde bu kilolarimi veririm diye düşünüyorum.

@Psikoterapi, takıntılarım bana saçma geliyorsa iyi bu bir şey mi ? Ne demek istedin tam olarak ?

@Psikoterapi, 2007 den beri ilaç kullanıyorum en büyük sıkıntım sevmediğim kişilerin laflarını sözlerini takmak .

Üst Alt