Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okb ve Anksiyete Hastasıyım. Her şeyden korkuyorum!?

tedavinizi aksatmayın ve intiharı sakın akla getirmeyin hepimiz zaman zaman sizin gibi acılar çekiyoruz emin olun yalnız değilsiniz ama derdi veren Allah dayanma sabrını da verir intihar edene öte tarafta cehennemden kurtuluş yok biraz manevi ve dini düşünün lütfen

Son düzenleme:
2020-2025 arası evden çıkmadan ve kimseyle görüşmeden yaşadım. Nasılsa intihar edeceğim diye kafam biraz rahattı. 2025 yaz aylarında kendi başıma kullandığım ilaçları bırakınca çok kötü oldum. Anksiyete ve depresyon tavan yaptı, okb iyice azdı. İntihar da edemedim. Mecbur doktora gittim geçen yıl eylülde. İlaçlar biraz iyi geldi. 40 mg paxil + 1 mg rileptid kullanıyorum. Düzenli hastaneye gidiyorum.

Şu an anksiyete krizi ya da ağlama krizlerim yok ama hala çok anlamsız ve zor şey. Aynı senin gibi hissediyorum. İşsizim, param yok, yaşım ilerliyor. İntihar düşünüyorum ama edemiyorum ve edemem de.

En mantıklısı doktordan psikologa sevk etmesini iste. Devlet hastanelerinde psikolog seansı al. Her şeyi anlat. Düzenli kullan ilaçlarını. En azından çıldırma hissiyatı duruyor. Kpss'ye girmeyi falan düşünüyor insan.

@mami0611, anlsiyete bir hastalık değil seni kaygılandıran şey ne esas sorun orda. bir rahatsızlığın mı yoksa çevrende biri mi. yani neyden niye korkuyorsun onun üzerine gitmen gerekir

Üst Alt