Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB tanım var. Zihnim sürekli absürt şekilde çalışıyor..?

@Psikoterapi,

Rahatsız eden düşünceler ve derimi yüzmem... Bundan 20-25 sene önce Kafamda o kadar deri yüzdüğüm için yara oldu ki, saçımı 0 a vurdurup doktor kükürtlü sabun verdi, onla yıka diye. Hala kollarımdaki ve bacaklarımdaki yara izlerinden kısa kollu gömlek giyemem, kapri tarzı vs giyemem.

Kimse de demedi düşünmessen iyi ama düşünürsen de bunlardan sorumlu değilsin diye o zaman.

Bende de var bu durum. Asistan bir doktor Selectra vermisti ve bende gecirmisti. Su an bu satirlari yazarken sesli olarak zihnimde tekrar ediyorum ve bir sure dusunce denizimde yuzecekler. Sonra sarki sozu ya da gundelik konusmalardan bir alinti vs. boyle devam eder.
Yan etkisinden oturu kullanmayi kestim, tekrar basladi ama alistim, alismak zorunda kaldim.

@osmangazi, Allah Razı olsun bu dediğinizi bazen yapiyorum etkisi olmuyor görünürde Ama ehemmiyet vermedikten sonra biraz da olsa geçiyor

Takıntılı olunca hemen okb diyorlar bana da yıllarca okb +depresif bozukluk dendi 2014 te mani atağı geçirdim bu sefer bipolar dendi .

Geçmiş takıntısı var bende ve beni oldukça rahatsız ediyor bu hangi hastalıktır daha doğrusu hastalık mıdır?

Son düzenleme:
@gKy,

Bunları söylemeyi tekrar etmeyi takıntı haline getirdim. Aklîma geldikçe içimden ya da dışardan okuyorum. Bir takıntım olacaksa bu olsun. Bu arada ayak bileğimi kaşımaya devam ediyorum.

Üst Alt