Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB tanım var. Zihnim sürekli absürt şekilde çalışıyor..?

gKy

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
10
OKB tanım var 6 ay Antidepresan kullandim ama arkaplan da sürekli bir şey calan aklina absürt şeyler gelip hiç susmayan beyniniz var mi
Ama Aynı zamanda kafamdaki arkaplan dolu olduğu için odaklanma sorunu her şeyden sıkılma insanlarin 2 dakika önce söylediği şeyleri akılda tutamama kitap okurken arkaplanin aktif olmasi Yani OKB yerine DEHB olabilir mi veya hem OKB hem DEHB mümkün mü Antidepresani sürekli kullanmak istemedigimden bırakmıştım kendim mücadele ediyorum ama sürekli bağlı kalmak istemiyorum antidepresanlar yasal uyuşturucu deniyor

@Boşasaymayirmibirharf, ruminasyon ilk defa duydum

@Psikoterapi, Misol kullandim aniden kesmistim işe başlayınca çok ağır gelmişti 10 saat uyuyorum halen uykum oluyordu arkaplan a çare olmadi

Psikoz tanım var ama okb, bipolar ne ararsan var her birini taşıyorum

@çılgın bipolar, çok aniden değişiyor aklımın içi şarkı caliyorken tabi tüm şarkı değil bir yerde bozuk plak gibi tekrarlıyor birden hop izlediğim videonun sürekli küçük kısmını tekrar ediyor ama çok nadiren de olsa boşluğa odaklandigim zaman kafam susuyor 5 saniyeliğine tekrar devam sonra kısır döngü devlet psikiyatrisinde sadece 5 dakika vakit geçirildiği için OKB denmiş olabilir

@Tyler D., hepsi için ayrı ayrı antidepresan mi veriyorlar . Allah rahatlık versin zor bir durum

@Tyler D., bipolarsin ve yan sorun olarak OKB var sende.mesala bende hem bipolar 1.tip alt öğe olarak madde kullanım bozukluğu ve DEHP var.

@gKy, benim kafamda böyle bende ayrıca psikoza girdiğimde bana emir veren ses oluyor.Teshisim konulmadan önce kafamdaki emir veren sesin yuzunden i*tihar etmiştim.

@Psikoterapi, çok uyku yapmıştı işe basladigimda arka planı da istediğim gibi kesmedi ben de sürekli hastaneye gitmekten biktigim için aniden kesmistim şansıma yan etki yasamadim büyük sadece basım agrimisti

Ses ya da düşünce olup olmadığını ayirt edemiyorum ses olsa durumum daha ciddi olurdu sanki

Para harcıyorum sonra neden harcadım ne gerek vardı diye kafaya takıyorum

*Burda rahatsız eden düşünce akla geldiğinde ; euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim çekiyorum. Düşüncenin farkına varıyor ve gerçekliğini sorguluyorum.
*Nefis veya duygu boyutunda zaafa uğrarsam, zorlanırsam ; La ilahe illallah Muhammedün resulullah çekiyorum. Duygunun farkına varıyor ve kontrol etmeye çalışıyorum.
*Kalbimi temizlemek için Estağfurullah çekiyorum.
*Zihinsel güç ve enerji için; *Hasbunallahu ve ni mel vekil
*Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

Bunlar aklıma geldiğinde de tekrar ediyorum.

Üst Alt