Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) ile emeklilik için yeterli tanı nedir?

@samedo99, Malulen emekliliğin zor olduğunu daha öncede konuşmuştuk onu kafaya takma boşver.

Süresiz %60 raporun vardı tek hastalıktan. Son aylarda almış olduğun iki tane durum bildirir raporun vardı ikisinde de tedaviyle çalışma olanağı vermeyen yazıyordu görmüştüm.

Malulen emeklilik için Ağır Düzeyde Çalışma Gücü Kayıp yoktur demişlerdi.

Eee senin bu hastalıkla hiç çalışma gücü kaybın olmamış mı ? Hafif Düzey tespiti bile çıkmıyorsa senin için millet nasıl emekli olabilecek acaba 🤔 100 başvurudan ancak 10 tane belki olur.

Böyle bir sistemin geleceği bu kanun teklifinin ilk meydana çıktığı zamanlar belliydi. En son 2021 yılında düzenlenen bu hastalık listesinin bu son çıkan yasa ile güncellenmesi gerekiyordu ama yapmadılar maalesef.

Bazı hastalıklar için listede sadece Ağır Düzey tanımı varken Orta Düzey veya Hafif Düzey değerlendirmesi bulunmuyor bu sebeple çoğu kişiye red gelecektir.

Karara itiraz hakkın olduğunu unutma. Başvurun bir kez daha başka bir kurul olan Yüksek Sağlık Kurulu tarafından incelenir belki oradan olumlu bir sonuç gelir.

@BnymnYldz canım abim bugün sonuç geldiği gibi onada itiraz ettim YSK itiraz ettim malulene de itiraz etmiştim şimdi iki itiraz oldu bekleyeceğim, yapmam gereken birşey var mı bilmiyorum sevgiler saygılar.

@gannicus Muhatabım değilsim Akp MKP olayına hiç girmiyorum ok, kal sağlıcak ile

Üst Alt