Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB + Major Depresyon Tedavisi görüyorum. Rapor çıkartmalı mıyım?

hh2018

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
8 yıldır OKB hastasıyım 4 aydır doktor takibinde ilaç kullanıyorum doktor rapor çıkartabileceğimi söyledi sizce çıkartmalımıyım. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Yüzde 40 ve üzeri çıkartıyorsa başvuru yapın su, emlak vergisi, engellı maaş, ücretsiz eshot metro seyehat kartı, devlette ekpss sınav hakkı, erken emeklilik hakkı, her türlü işlerde kolaylık sağlatır rapor

HOŞCAKAL

Doktorda sizin dediklerinizi dedi ama heyette o doktor olmayabilir. Bide 4 aydır tedavi görüyorum biraz erken mi davranıyorum

4 ay yeterli o doktorun oluğu günleri takip edin sağlık kurula deyin ki ben bu doktora düzenli tedavi oluyorum sağlık kuruluda zaten sen kımı istersen onu yazacak . Korkma şansını dene ve unutma' galip geleceksın' :)

HOŞCAKAL

Teşekkürler bu ay boyunca o doktor heyette değil bidaki aya bakıcaz artık

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adanalı01 anafranil,lustral,abizol,dideral

adanalı01 sizde mi OKB ve major depresyon tedavisi görüyorsunuz

hh2018
hayir ama tam olarak Bilmiyorum defresıf karisik ankisitiye herakde bu Bilmiyorum da bu gidisimde soracam doktoruma

adanalı01

doktor ilaç raporu çıkartmışsa eczaneden öğrenebilirsin tanı orda yazar

ilaç raporu Verdi de defresif karisik ankisitiye yazitor bu ilaçlar bu tesise dogrumuki

%40 ın altı bir işe yaramıyor bildiğim kadarı ile. Doktorum bana da en fazla %30 verebilirim heyete gir demişti. Bende ek olarak tremor, mitral ve aort kapak yetmezlikleri var düşük derecede. Ama ben istemedim rapor almak.

spc51

Bende de esansiyel tremor var dideral kullanıyorum % 40 alabilirsin dedi doktorum.

hh2018

Valla iyi düşün taşın. Çünkü bütün iş yerleri, sağlıklı insanlarla çalışmak istiyor. Engelli kadrosunu ise zaruriyet sebebi ile açıyorlar istisnalar olabilir tabiki. Yani engelli kadrosu olmasa, ciddi fiziksel engeli olan kardeşlerimizi kolay kolay istihdam etmezler. Bu dünyada düşenin elinden kimse tutmaz, tutmayı geçtim üstüne bi de tekme atarlar.

Valla iyi düşün taşın. Çünkü bütün iş yerleri, sağlıklı insanlarla çalışmak istiyor. Engelli kadrosunu ise zaruriyet sebebi ile açıyorlar istisnalar olabilir tabiki. Yani engelli kadrosu olmasa, ciddi fiziksel engeli olan kardeşlerimizi kolay kolay istihdam etmezler. Bu dünyada düşenin elinden kimse tutmaz, tutmayı geçtim üstüne bi de tekme atarlar.
Doktorda bunu söyledi zaten EKPSS yle bir atanırsın dedi bende emin değilim ??

Üst Alt