Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB için %40 rapor alıp memur olabilir miyim?

olumlu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
@OturanBoğa hocam size ve bu durumu yaşayan arkadaşlara bir sorum olacak . Ben öğretmenim mezun oldum bu yıl . Ağır OKB tanım mevcut 2012 den beri tedavi görüyorum . Sadece bir dönem ara vermiştim ama tekrar tedavime hemen başladım çünkü çok kötü şiddetlendi. Heyetten yüzde 40 in uzerinde oran çıkarsa MEB de ya da kamuda memur olmada sorun oluşturur mu bana . İlaclarim 2011 den beri hep raporluydu şu an da raporlu zaten . Orta düzey OKB de yuzde 40 alıyor mu yoksa sadece ağır OKB olanlar mi oran alıyor

@TEVRAT28 hocam yardımınız için çok teşekkür ederim . Ağır OKB raporuyla öğretmen olmamda bir sorun çıkar mı okul öncesi branşım

Bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olabilir mi . Önümüzdeki ay psikiyatri doktorumun tayini çıkacak. Son bir kez gel senin heyet işini konuşalım sonrasında ben burda olmayacam dedi . Benim ne yapmam gerekiyor başka doktora geçersem süreç uzar mı

Sevk kağıdını ve epikriz raporumu önümüzdeki ay gidip doktorumdan alırsam sonrasında heyete girersem doktorum gittikten sonra heyet için başka doktorla bir işlem gerekecek mi acaba
@OğuzHan112

Ağır okb diyorsunuz? Yani bunun karşılığı tedaviye rağmen düzelmeyen %60

Eğer böyle bir rapor verilirse okul öncesi eğitmen olamazsınız..bunu bir kez daha söylemiştim sanırım?

Başka Hekim takibinde olmanız rapor heyet vs süreci uzatmaz,sizin tedavi geçmişiniz sistemde gözüküyor..sizi takip eden hekim gitsede diğer hekim aynı prosedürleri uygular.

Gel heyet işini konuşalım dediyse gidin ve konuşun.

@olumlu,

Üst Alt