Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB, anksiyete ve depresyon tanısı ile rapor alabilir miyim?

papatya3320

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhaba ben 15 yıldır okb hastalığı ile mücadele ediyorum. 14 aydır bununla ilgili psikiyatrik tedavi görüyorum. Aynı zamanda yaygın anksiyete ve depresyon tanısı ve okb tanım var 14 aydır. Daha önce herhangi bir tedavi görmedim. Ama bir senedir düzenli olarak ayda bir veya onbeş günde bir aynı doktora kontrole gidiyorum.Birden çok ilaç değişimim oldu. Doktorumla konuştuğumda tedaviye dirençli bir hasta olduğumu ve rapor alabileceğimi söyledi fakat herhangi bir oran vermedi. 21 mayısta kurula gireceğim benim durumunda olup ta rapor alan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim. Oran kaç çıkar fikirlerinizi yazabilirsiniz çok sevinirim. Hastahane yatışım hiç olmadı.

Çok teşekkür ederim umarım çok zorlanıyorum hastalığımdan ötürü

bu tanılara yüksek verilirse benim için de bir umut olur. benim hastane yatışım da oldu ama bunları tetikliyen daha büyük bir rahatsızlığım var

Siz kaç senedir tedavi görüyorsunuz ve hastalığınız nedir ben uzun yıllardır yaşıyorum fakat yıllardır gitmek konusunda büyük kararsızlık yaşadım umarım sizin için de olur

27 yıldır antidepresan kullanıyorum çocuk psikiyatriye gitmekle başladım askerde hastaneye yatırdılar bipolar testte çıktı ama daha sonra hiç bipolar filan denmedi anksiyete depresyon denip sağlık ocağından anti depresan yazdırıp hayatımı sürdürdüm. doktorlar bana teşhis koymak istemiyor

Anladım çok geçmiş olsun umarım sizin için de iyi olur bana da rapor çıkarsa yazarım yardımlaşmış oluruz

çok teşekkür ederim umarım sizin için iyi haberler gelir

Üst Alt