sevgili admin,ben 16 yıllık öğretmenim.Bipolar affektif bozukluk tanısı ile ilaç tedavisi alıyorum.Bu zaman kadar bir çok okulda görevımı ıyı bır sekılde yaptım.son okulumda okuldakı meslektaslarla problemlerım oldu.bunun üzerine milli eğitime şikayette bulundum.bunun sonucunda benden 1 yıllık ruh vesınır hastalıklarında psikiyatrı kontrolu ıstendı.Bir yıl sonunda hastane ilaçlarını düzgün kullanmadıgı ve işgörü olamadıgı için aktif öğretmenlik yapamaz raporu verdi.okulumdan bu raporu bıldırır bır zarf evıme postalandı.Ben MESLEĞİMİ SEVIYORUM.BU SEKILDE GOREVDEN ALINMAK İSTEMIYORUM.bUNA itirazım olabılırmı?çok kötü hissetmeme neden oldular kendımı..yıllardır verdıgım emeğimi bu şekılde görevımı sonlandırmalrını kaldıramıyorum.ne yapabılırım..?
ayrıca ben ilaçlarımı düzenli kullanıyorum..bır yıl boyu her ay benı farklı dr lar gördü ve her ay bes dakıka bıle surmeyen bı gorusme ıle bu karara vardılar..
ayrıca ben ilaçlarımı düzenli kullanıyorum..bır yıl boyu her ay benı farklı dr lar gördü ve her ay bes dakıka bıle surmeyen bı gorusme ıle bu karara vardılar..