Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlumun raporunda araçla ilgili ibare yok. Ne yapmalıyız?

mehtap_kaan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
4 yaşında oğlumun %90 oranında ağır özürlü sağlık raporu var 2 yıllık.ötv siz araç almak istiyoruz fakat ötv den muaftır diye ibare yok raporumuzda bu durumda neyapmam gerek bilgisi olan varmı.rapor belediye hizmetlerinden ve evde bakım bağaşından yararlanabilir ibaresi bulunuyor.:(

% 90 raporu olduğu için herhangi bir ibare olmasına gerek yok.. Bu raporla araç almak için bayiiye başvurun, sorun çıkarmayacaklardır.. Ancak 2 yıl süreli olduğu için MTV için Raporunuzun süresinin bitimine 1-2 ay kala alacağınız yeni raporu vergi dairesine vereceksiniz. Bu süreçte size borç çıkartılarak adresinize tebliğ edelirse, yeni raporunuzu verirken MTV borcunuzun silinmesinide belirtirsiniz..

bayi sorun çıkartmıyor zaten ama trafik onaylamıyor raporda vergilerden yararlanabilir yazmadığı için

4 yaşındaki oğlumun % 90 ağır özürlü raporu var 2 yıllık verildi bu raporun üzerinde sadece evde bakım maaşından ve belediyenin sağladığı olanaklardan yararlanabiir ibaresi var.araç almak istiyoruz vergiyle ilgili birşey yazmıyor üzerinde tekrardanmı rapor çıkartmam gerekiyor bilginiz varsa paylaşmanızı istiyorum.

Aracımı 2009 yılında aldım alırken 2004 de çıkarttığım raporun aslı gibidir onaylı fotokopisini kullandım.Hiç bir sorunda çıkmadı.Ayrıca rapor da hiç bir ibare yoktu engelim ve oranından başka...

Emniyetteki memrun işgüzarlığı. Amirine çıkıp durumu izah edin. Onu ilgilendiren bir şey yok. Aracı raporlu kişi kullanacak olsa, tamam, güncel rapor sorulabilir, ama aracı siz kullanacaksınız! Rapor güncel olsa Emniyet'e ne, olmasa ne?

çok uğraştırdılar ama bölgeye kadar götürünce işi dönüp yanlışlık olmuş kusurabakmayın nezaman isterseniz aracı alabilirsiniz dediler.işgüzarlık diz boyu.

Böyle böyle bilgilenecek kurum çalışanları... Ama işte o arada olan bize oluyor.

Üst Alt