Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlumun % 40 raporuyla araç alabilir miyim?

Sahur46

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
S.a Hayırlı Günler ben oğlum için bir soru soracagım benim oglum anne karnındayken serebral palsi geçirmiş yani geçirilmiş beyin felcimiz mevcut bu durum ayaklarında seker bırakmış ve yürümemizde sıkıntımız soz konusu bu durum için alınmış %40 oranında raporumuz mevcut eger istenirse ortapedi üzerinden veya fizik tedavi uzerinden rapor duzenleye bilrim bu konuda yararlanabiliyormuyum bu konuda bilgi veririseniz teşekkür ederim

Oğlunuz araba kullanacaksa; evet...
Siz kullanacaksanız hayır...

Oğlum kullanamaz lakin onun adına ben kullanamıyormuyum ? ve onun iller arası seyhat ve takipleri söz konusu oldugu için geniş bir araca ihtiyacımız oldugundan yani degerlendirebilirmyiz kastım bu

ne yazık ki birey kendisi kullanamıyorsa %90 altındaki raporla ötvsiz araç alamıyorsunuz

Anladım O zaman birikim yapacaz kendisi alacak kerata :) rabbim kimseye bu sıkıntılakrı yaşatmasın ama oluncada elden bir şey gelmiyor :(

Sahur46 Sorunuza daha önce burada cevap verilmiş, yukarıdaki cevaplar geçerlidir.

Üst Alt