Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğluma maaş bağlatabilir miyiz, bilgi almak istiyorum [Soru]

gulay_57

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam benim 13 yaşında engelli bir oğlum var. Duyduğum kadarıyla çocuğa ve bakana devlet bi maaş veriyormuş. Benim bu konuda bilgim yok. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ne yapmam ve nereye başvurmam gerektiğini ve bunun için özrün % kaç olunca ödüyor?
Şimdiden ilgilendiğinz için çok teşekkür ederim.

bakım maaşı ve 2022 ödüyor devlet tabi şartlar uyarsa
şartlara gelince bakım maaaşı için ağır özürlü raporu ve toplam geliriniz(aylık) evde bakmakla yükümlü olunan kişi sayısına bölününce 305 ytl yi geçmemesi lazım
en iisi bakıcı maaşı için sosyal hizmetlere 2022 için emekli sandığına müraacat edin

yani evde kalan kişilerin maşşlarının mı kişi başı 305,00 ytl yi geçmemsi gereközürlü kişi maaşını 18 yaşından sonramı abilir

evde kaç kişisiniz ve eve giren toplam gelir ne kadar??

evde 3 kişi
eve giren maaş
1.500 benim öğrenmek istediğim oğluma maaş bağlanırmı şimdi?

malesef bağlanmaz 1500/3=500
305 i geçmemesi gerek

arkadaşlar karar verin bi ortak noktada bulşalım

kardeş önce konuyu araştırsaydın keşke ben 6 aydır shçek le bakım aylığı için uğraşıyorum aynen yazdığım gibi yönetmelik bu konuda çok katılar 305ytl yi 1ytl geçsin bağlamazlar!

efe doğru söylüyor Evde Bakım aylığın'dan yararlanabilmek için evde kişi başına düşen gelirin 305'YTL'yi gecmemesi lazım.

gulay_57' Alıntı:
arkadaşlar karar verin bi ortak noktada bulşalım
gülay hanım evde bakım aynen size dediğim gibi hesaplanıyor!
2022 ise daha zor ona hiç girmeyelim

Üst Alt