Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ofis işlerinin hepsini yapabilirim. Acil iş arıyorum

MertKutuk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Merhaba,

1 aydır işsizim iş yerim küçülmeye gittiği 50 kişi altına düşecekleri için engelli çalıştırmak zorunda olmadıklarını ve sana uygun bir yere bulamadık diye işten çıkışım verildi bir sürü borcum var kara kara düşünmekten uyuyamaz oldum acil bir işe ihtiyacım var %45 süreğen kronik olarak raporum var teşhis olarak epilepsi var ama 3 senedir şükür nöbetim yok kafa dağıttığım için o da tekrarlanmasından korkuyorum Ofis işlerinin hepsini yapabilirim bu konuda çok tecrübem var insan kaynakları, idari işler, dokümantasyon, büro memuru, arşiv ve veri giriş olarak acil iş ihtiyacım var yardım ederseniz çok sevinirim..

Çalışıp napçan işkur engellilere 800.000 hibe veriyor al hibeni kur kendi işini patron ol

Şimdi bu aşağıdaki satırları yazdığım için aranızdan kesinlikle bana saydıranlar çıkacaktır. Umurumda değil zira benim şu aşağıdaki satırlarım neyse o, ne gördüysem, ne duyduysam aynen o.

Mahallemizin muhtarı kendisine telefonu olan mahalle sakinlerine Whatsapp üzerinden sık sık mesaj yollar. Yolladığı mesajların büyük kısmı da iş ilanlarıdır.

Bugün tam olarak saymadım ama takriben OTUZ’a yakın eleman arayanlara ait iş ilanları idi bu ilanlar. Bölge; Arnavutköy / B.Çekmece / Silivri / Hadımköy / Çatalca / Esenyurt / Beylikdüzü. Asgari ücret üzeri ücret veriliyor, gıda paket veriliyor, mesai veriliyor, kimisinde gece mesaisi var kimisinde yok, mesailerde ücretler zamlı, asgari ilk okul mezunu şartı var, kimisi emekli de kabul ediyor, engelli de alıyorlar, yaş genelde 40-55 arası, servis deseniz o demirbaş zaten.

Çoğu temizlik personeli olmak üzere, ambar memuru, ambar sorumlusu, depo elemanı, şoför, muhasebe elemanı vs vs.

Arayana ve çalışmak isteye iş çok, yeter ki iş beğenmemezlik yapılmasın.

@alifatih1958, Sizin gibi ak trollere kalsa ekonomi çok iyi, şahlanıyoruz hatta değil mi ? Çoğu temizlik personeli diye yazmışsınız engellinin yapacağı işe uygun mu sizce de iş beğenmemezlik yapıyorlar acaba? Az mantık Sayın Troll. Saydırmıyorum olanları söylüyorum sadece.

Yenilerde (bana göre) güzel konular açılmadığı için ben de eski defterleri karıştırarak eskilerde açılmış konuların KONULARINA yönelik bir şeyler karalıyorum. 8-10 sene veya 5-6 ay önce konuyu açan arkadaşa cevap olarak yazmıyorum yazıyı. Bu yukarıda yazdıklarım da öyle.

Neyse siz öyle diyorsanız öyle olsun, trol mrol diyorsanız öyle deyin, ben de çalışmak isteyen için iş çok ama sadece çalışmaya niyetli olana, iş beğenmemezlilik yapmayana demeye devam edeyim.

İktidar neredeyse her kasabaya bir fakülte açınca bunun kaçınılmaz neticesi böyle olacaktı. İki ucu b*klu değmek, her yere okul açmazsan bu sefer “okul yok okuyamıyoruz” tantanası, her yere okul açınca da elde diploma var ama iş yok muhabbeti. Düşünsenize eczacılık fakültesini bitirmiş adam veya inşaat mühendisi olmuş elinde kapı gibi diploma var (sahte olmayan cinsinden) ama eczane açamıyor, eczanede kalfalık görevi bulamıyor, mühendis de ha keza diplomasına uygun bir iş bulamıyor ve böyle olunca tezgahtarlık yapmak istemiyor. Pazarda çorap satmayı gururuna yediremiyor ve işsizlik kervanına katılıyor.

Ben ne yapardım? Belki ben de öyle yapardım, bilemiyorum, çünkü böyle bir şey yaşamadım, insan başına gelmeden büyük konuşmamalı. Ama aç kalıp anadan babadan para dilenmek mi iyi yoksa diplomana göre iş bulamadığın takdirde başka işlere yönelip kimseye muhtaç olmamak mı iyi? Önemli olan bu.

Selametle

Devlet bu kadar üniversite açacağına meslek liseleri ,meslek kursları açsaydı daha iyi olurdu o ayrı konu zaten onu hep söylüyoruz .

Üst Alt