Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

kardeş gelirler idaresine yani eski adı ile maliyeye baş vur.ben öyle yaptım ve hal ettim.ödedigin vergiler içinde dilekçe yaz ve sana faizi ile geri öderler.bende de almışlardı ben geri aldım hemde faizi ile verdiler.faizi istemedim ama almak zorundaymşım aldım faizi başkasına verdim
| c) (5035 sayılı Kanunun 22nci maddesiyle değişen bent. Geçerlilik: 01.01.2004, Yürürlük: 02.01.2004) (6462 sayılı Kanunun 1 inci maddesiyle değişen ibare. Yürürlük; 03.05.2013) Engellilik oranı (3) % 90 ve daha fazla olan malûl ve engellilerin adlarına kayıtlı taşıtlar ile diğer malûl ve engellilerin, bu durumlarına uygun hale getirilmiş özel tertibatlı taşıtlar.(2)  sayın arkadaşım yukarıda yazmış olduğunuz bilgilerde çelişkiler var 1 ) ehliyetim h değil 2 ) otomatik vites istisnasından faydalandım arkadaşım bu iki özellik bir arada yürümez ayrıca birinci özellik olmadan ikinci özelliği alamayacağın için geriye dönük mtv iadesi almanda kanunen mümkün değil . sanırım yazım yanlışı yapmış olabilirsin lakin sizin yazınızı okuyan kişiler yanlış bilgilenebilirler saygılar  |