Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2026 evde bakım aylıklarının ödenmesi!?

Arda t

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Engelli Evde Bakım parasi e devlette güncellenmesi.. Kayıt getirilmedi boyle bir basvuru bulunamamıştır yazıyor böyle bir sorun yaşayan varmi?

Herkeste öyle görünüyor sorun yok...
E devlet te "bakım ihtiyacı olan engellilerin evde bakım taleplerinin ön başvurusu" sorgulama başlığı altında hizmet başladı diye yazıyorsa,maaş alacaksınızdir herhangi.bit kesinti sorun yok anlamına gelir,
Yok eğer hizmet sonlandırıldı yazıyorsa,maaş herhangi.bir nedenle kesilmiştir anlamına gelir..

Değilde bu ay halkbankasına mi yatacak evde bakım ödemesi,herhangi.bir bildirim de yapılmadı bizlere.

Selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı geceler olsun inşallah ebaylıkları bu gece yatar sanırım yatarsa yazarmısınız bi'de hangi banka olduğu yazarmısınız

Evde Bakım odemeleri bu aydan itibaren halk bankasına yatıyor ben gidip kartımı aldim birkaç gün önce Aile kart tüm sosyal yardimlar artık bu karta yatirilacakmis evde bakim parasi da dahil

e devletten baktığımda benimde halk bankasında hesabım görünüyor daha önce hiç işim olmamamıştı ama bir bildiride gelmedi bu gece 01.00 e kadar belli olur yatmazsa yarın bankada alacaz soluğu ama böylede saçma bir şey olmaz yani eğer bir bildirim yapılmazsa bunun yaşlısı anlamayanı var ..

Halk bankası bu ayın 15 inden itibaren bize yatacak demişti kartimi da aldim sabah karta baktım yok ziraate yatmış

Üst Alt