Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba obsesif kompulsif bozukluk ameliyatı varmı delirecem artık ilaçların hiç faydası yok aşırı korku sıkıntı takıntı okbli olan bilir ne bela hastalıkmış ameliyat olmak istiyorum beynimden bilen acil yazabilirmi
Elektrokonvulsif Terapi (EKT) bu yolun tek ameliyatı diye biliyorum. Genel anestezi korkunuz yoksa şahsen olun derim, tabii çok fazla şikayetçi iseniz, ve yaşam kalitenizi düşürüp hayatınızı mahvediyorsa. Geçmiş olsun.
@berke26,
Büyük çoğunlukta unutkanlık zamanla geçiyor hocam. Hayatta bazen riske girmek gerekir, özellikle sağlık söz konusuysa... Yani kâr zarar oranı yapın, ve bu bağlamda ameliyatınızı olun, veya olmayın
Gamma knife tedavisi olabilirsin bende işe yaradı elhamdülillah
Insallah sana da faydası olur gerçekten lanet bi hastalık okb yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni
Umudun olsun lütfenyoksa ölürüz :*(
Bazen bende de gelgitler oluyor ama eskiden çok daha fazlaydı elhamdülillah artık bi nebze olsun daha iyiyim
Tavsiyem ekt veya gamma knife tedavisi olmandıriyi gelecektir diye düşünüyorum çünkü bana iyi geldi doktoruna danış uygun görürse kesinlikle dene.