Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

NP İstanbul Beyin hastanesine ya da Özel Moodist Psikiyatri Hastanesine giden var mı?

Neslihan 2016

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
7
NPistanbul Beyin hastanesine yada Özel Moodist Psikiyatri Hastanesine giden var mı? Varsa yorum yazabilirmi yada önerisin olan☺️🙏

@Neslihan 2016,

Uzun zaman önce NP de yatışım oldu, teşhisi de orada koydular.

Verdikleri ilaç kombinasyonu hala işe yarıyor.

Özetle iyi kalitede doktorları olan bir hastane, maddi olarak zorlanmayana tavsiye ederim kesinlikle.

Peki her türlü desteği veriyolarmı Mesela bırakma konusunda ve muayene ücreti ne kadar Psikiyatri profesör ve uzman ne tür testler yapılıyor

NP hastanesi demek; para tuzağı demek zaten piyasada parmak sayısi kadar ilaç var.Dogru ilaçi bulmak için devlet hastanesi yeterli...

@Neslihan 2016, ücretleri arayıp sorabilirsiniz, ben bilmiyorum.

Ülkenin en pahalı psikiyatri hastanesi, bunu bilin.

Devlet olarak Başakşehir Çam ve Sakura da fena sayılmaz, en azından ücretsiz ve iyi bakılır hastalara.

Ben gitmiştim uzun zaman oldu ama çok pahalı

Muayene ücreti tetkikler ne kadar tutar.

Modist hastane si hakkında ne düşünüyorsunuz o biraz daha uygun diye duydum

Telefonla fiyat bilgisi verilmiyor diye biliyorum ama yine de denemekte fayda var.Herbir muayene ücreti 5000 TL diye duymuştum bunun içine seanslar felan girerse ne kadar olur bilemiyorum.

@Neslihan 2016 ben np de 2 haftaya yakın yatılı tedavi gördüm.6-7 seans Ekt yaptılar.Psikoterapi aldım.Psikiyatrist ilaç değişikliği yaptı.Oradan çıktıktan sonra bir süre iyi hissettim ama sonra eskiye döndüm.Şu an Kısmi remisyondayım.
Açıkçası maddi olarak çok zorladı.Benim yaşadıklarım bunlar.O döneme ait fazla bir şeyde hatırlamıyorum Ekt den dolayı sanırım.Keşke daha fazla yardımcı olabilseydim.

@blowteam,
İlacı bıraktırma azaltarak düzenli takip le demek istedim o konuda devlet Hastanesi kadar biz bunu stabil tutalım bırakmasın demezler diye düşünüyorum

@Hanlı,
Anlattıkların için teşekkür ederim sanırım vazgeçtim çünkü çok pahalı ve düzenli orda tedavi görmen gerekiyor oda olmaz oraya gitmek için zengin olmak lazım😅😁ben hiç ekt yaptırmadım hep ilaç

Rica ederim.Kesin faydası olsa da borç harç tedavi olup kurtulabilsek bu hastalıktan.Hayatımızın kalanını sağlıklı yaşardık.
Şehir merkezindeyseniz Sağlıklı Hayat Merkezleri var.Ücretsiz Psikolog oluyor MHRS den randevu alıp gidebilirsiniz.Yarım saate yakın görüşme oluyor.Her yerde benzerdir herhalde.Belki sizin açınızdan ilaçların yanında ekstra faydası olur.

@Hanlı,
Tekrar dan teşekkür ederim benim hastalığım la ilgilenmiyorlar mış ben trsm ye gittiğim için ordan bir psikologa gitmem gerekiyor ama onuda sevmiyorum bir klinik psikolog buldum online trepi 50 dk 2500 TL imiş onuda vermem mümkün değil işte bulamıyorum işim Allah'a kalmış kısmet☺️🤗

@Neslihan 2016,
Çanakkale de iş bulamıyorum varsada bana göre değil ağır is temposu var benim vücudum hassas o yüzden 4 kez ekpss ye giricem Allah'ın izniyle İnşallah

Anladım umarım Ekpss de başarılı olur atanırsınız bizler için en iyi yol atanabilmek gibi gözüküyor.Ben de uğraşıyorum sınav için ama şu ana kadar çok iyi çalışamadım.Hatta birkaç kere çalışmayı bıraktım tekrar başladım.
İlk kez giricem sınava sorulara odaklanmada vs sıkıntı yaşıyorum.

@Hanlı,
Bende 3 kere girdim 3 ündede stresimi yönetmeyi başardım yoksa çok güzel puanlar alırdım tek sorunum bu bi anda beynim donuyo ve çalışmaz oluyosence bunu nasıl yenebilirim bu konu canımı çok sıkılıyo

Bilemiyorum bu sıkıntı test deneme çözerken bende de oluyor özellikle Türkçe sorularında oluyor

Biz konsantre konusunda nispeten zayıfız sınavda donup kalma 1.'si çalışılmadığından,2.'si yine başarısız olacam telaşından,3.'sü ivme kaybetmekten 4.'sü uzun paragrafların gözünüzü korkutmasından ileri geliyor.Bu sebeble ben Türkçe ile başlamıyorum denemelerde Genel Kültür,Matematik ve Türkçe şeklinde çözüyorum.Bu herkeste değişkenlik gösterebilir.Böylelikle hız,zaman ve motivasyon kazanıyorum.

Ama netlerim hiç istediğim gibi gelmiyor.

Daha çalışmam gerekiyor.

@Staytuned,
Hasta olmadan önce kendimi hatırlıyorum hiç böyle olmazdım şimdi yamuldum iyice doktor bana sakinleştirici verdi transpucas 10 mg işey yaramıyor kafanda bitiricen bence ben aslında başımdaki görevlilerden çekiniyorum tek kalsam olmaz 😅

Ben hatırlıyorum geçmişimi hep depresyondaymışım.Okul başarım,akademik verimliliğim çok düşüktü.İşte eskiden edinmediğim ders çalışma yetisi şimdilerde büyük eksikliğe ve zorlanmama sebeb oluyor.

@Staytuned,
Benim hiç bişeyim yoktu neden hep depreyondaydınız anlatmak isterseniz dinlerim ben Endüstri meslek Lisesi sonra muhasebe finans mana geçiş yapmıştım sonra açık öğretim e geçiş yaptım okulda çok zorbalık vardı başka şeylerde vardı Neyse 😁

Gönül mevzuları mı hastalık mı bilmiyorum.Ama bence hastalık...Ben lisedeyken salak salak aşık olup depresif bir öğrencilik geçirirdim.Hiç ders çalışasım gelmezdi.Polislik,BESYO,banka sınavları,kpss,dgs neyi denediysem başarısız oldum.Bu bende tahribat yarattı.Özel sektörde umduğumu bulup kariyer yapamadım yaşım ilerledi 36 oldu bugüne geldim ve yol katetmiş değilim.En son aşık olduğumda kendimi hastanede buldum.Aşk bir psikoz hali derler ve ben bunun hastalıktan ileri geldiğini düşünüyorum.

@Staytuned,
Aşk bizim gibi insanları bitiriyo ben kavuşamamıştım kendimi yalnız hissediyordum o başkasıyla evlendi kötü çok kötü şimdi hatırladım unuttum çocukluk çağındaydı şimdi öyle bişey yok hepsi geçti geleceğinize bakın yetinmeyi öğrenin hayat çok kısa Allah ummadığınız kapılar açar dua edin hayırlı akşamlar🤗☺️

Pozitif olun

Bence de herkes önce yatırımı kendisine yapmalı sonra karşı cinse yönelmeli.İkisini bir arada yürütebilen varsa helal olsun ama gün sonunda kendinizden başka kimse kalmıyor.3 sene önce annemi kaybettiğimde anladım.

Amin.

@Staytuned,
Önelik herzaman kendim sonrası yok bence biraz bencil olmak gerekiyor sizde yönetirsiniz bence akıllısınız özgüvenli olmak çok önemli Allah rahmet eylesin güçlü olmak lazım

Amin Allah razı olsun sizlere ömür.Şu atama olayını halledebilsek tüm kaygılarımız geçecek.Birincil önceliğimiz.Sonrası düşünülür.Ama flört etsem de evliliğe sıcak bakmıyorum.Bir ben değil herkes öyle düşünüyor istisnalar da olsa.Ama yazılmışsa kaderimizde bir kısmet çıkar karşımıza hayat arkadaşı olarak yazılmışa baş kaldırmak,direnmek olmaz.Hayırlısı.

Yaparız yaparız daha geçciz takma boşver akışına bırak ucunda ölüm yok aynen Allah kaderimizi birini yazdı zamanı var herşeyin ☺️

Üst Alt