Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal Kpss ve E-kpss..?

Konular
21
Reaksiyonlar
0
Ben 2014 kpss ye normal olarak girdim sınavdan sonra engelli raporu aldım devletin bana verdiği hak gereği 2014 yılındaki sınavdan tercih hakkım bulunuyor.Ama şöyle bir sıkıntı var.Benim raporum şizofreniden oranı %45 ve aradığım bazı devlet kurumları sizden tekrardan sağlık raporu isterler diyor bazı kurumlar ise görevini sürekli yapmaya engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması gerekir diyorlar.Bu durumda yapılabilecek olanlar nedir?

kpps tercihi yaptığınız da koşullarda özel rapor isteme yoksa istenmiyor bildiğim.ekppsye girdiysenizde zaten rapor aldığınız katagoride girmişsinizdir ona göre atamanız yapılır ve sürekliyse rapor istenmez .

İlk verilen rapor 2 yıllığına verildi muhtemelen ikincisi süresiz verilebilir.Kpss tercih klavuzunda hiç öyle bir bilgi yok yani o duruma yönelik bir kod bile yok.

kpss tercihinizde sağlığınız ile ilgili bir engeliniz (onu tercih yaparken koşullarda belirtiliyorlar örnek:seyhat engeli olmayan gibi ) yoksa, raporlu olmanızın bi önemi yok diye biliyorum.

Üst Alt