Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal KPSS Ortaöğretim'den 77 almış biri ekpss ortaöğretimden kaç alır?

29 doğru 8 yanlış 27 doğru 17 yanlış yapmışım 120 sorudan 2012 normal KPSS'den ve 76-77 gibi bir puan almışım. EKPSS'den bu şekilde yarı yarıya yaparsam 76-77 gibi bir puan alamıyorum sanırım. Daha yüksek yapmak gerekiyor, sanıyorum 19'ar net gibi mesela.

29 doğru 8 yanlış 27 doğru 17 yanlış yapmışım 120 sorudan 2012 normal KPSS'den ve 76-77 gibi bir puan almışım. EKPSS'den bu şekilde yarı yarıya yaparsam 76-77 gibi bir puan alamıyorum sanırım. Daha yüksek yapmak gerekiyor, sanıyorum 19'ar net gibi mesela.

Lisans düzeyinden o puanla bir yere atanılabilirdi sanırım normal kpssde?Soru zorluğu açısından baya fark ediyor.Ortaöğretimde yetersiz tabi bu puanlar.

kolay degil pisa kulesi nerdedir sorusundan egenin yer alti kaynaklarina kadar cesitli sorular var,ben derim ki 5-10 test coz bak hangi konularin daha cok yanlisin var oralara biraz daha fazla olucak sekilde konu anlatimlara calis.zaten konuyu biliyorsan gelicek her soruyu yapabilirsin.ayni tarz sorular sormussun, kardes kesin bisey degil ki şu diye cevap verilsin sen calis sabret hersey guzel olur

arkadaşım senın kafan yerındemı ortaöğretım kpss sınavı eylül yada ekımde sen ne 4. aydan bahsedıyorsun...!!!

Üst Alt