Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nitelik sahibi adayların tercih yapabildikleri yerler?

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Nitelik sahibi alanlara biz herhangi bir ortaöğretimden mezun kişiler yerleşemiyoruz .Peki onlar meslekte olsa lise mezunu olduğu halde bizlerin tercih yaptığı herhangi bir öğretim kurumundan mezun olma durumundan yararlanabiliyorlar mı ?

evet sonuçta meslek liseleride bir ortaöğretim kurumudur yani normal lise mezunlarının tercih ettiği yerleri yazabilirler

Biraz haksızlık var gibi sistem açısından.Adaylar hak ediyor ama sistemde hata var gibi karışık geldi

yok mesela ne diyor ortaöğretim okullarının herhangi birinden mezun olmak diyor bu bakımdan normal haksızlık olayına gelirsek şöyle diyeyim birsürü meslek dalı var ama dikkat et sadece genelde elktrik elektronik bide iklimlendirmeden kadro veriliyor ve imam hatipten o zaman düşünsene iplik,metal torna,mobilya yapı ,vb yıllarca 20 yıl sınava girse atanamaz

sarasota

Abi bende kaloriferci belgesi var kalorifer kadrosunu tercih edebilirmiyim.ilk atamada iklimlendirmd istemislerdi bunda iklimlendirme yazmiyor sikinti olur mu

kardeşim sende biliyorsunki bu işlerde kelimelere çok dikkat ediliyor o bakımdan bişe diyemem bence ÖSYM veye dpb arayıp sor derim

Üst Alt